Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 04. 27. 08:10

Te is lehetsz Private Banking ügyfél! - Mit? Hol? Mennyiért?  

Ugrás a cikkhez
Akadnak ügyfelek, akikért már bankok állnak sorba, korántsem mindegy azonban, hogy ki mennyi pénzért milyen szolgáltatást kínál private banking ügyfeleinek. A következőkben a paletta szélessége mellett a költségoldalt is megvilágítjuk, valamint igyekszünk képet adni az üzletág fejlődéséről is. Mint minden területen, itt is akad bank, mely a többiektől eltérően értelmezi a szolgáltatást, így a private banking nem mindenhol csak a legvagyonosabbaknak szól.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53424
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bpmcwap
bpmcwap 2005. 04. 27. 09:42
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
sorri, de köztudott azok körében akiknek némi nemü anyagi tartaléka van hogy az nem az otp-bankban hanem otp részvényekben kell tartani... az otp banknál ma nem nagyon van drágább,rosszabb, nem törödömebb, hanyagabb bank magyarországon,pedig több mint 40bankbol lehetne válogatni,de szinte akárhova mész ügyfélként bánnak veled...
Törölt felhasználó 2005. 04. 27. 09:38
Előzmény: #1  portfolio
hát, egy személyes negatív tapasztalat: én most léptem ki az OTP privatebankingtól (a normál 4800 Ft-osból)
.
meguntam a hanyagságot, nemtörődömséget
.
a szolgáltatások csak elvileg járnak, ha nem könyörgöd ki magadnak, nem kapod nem állítják át a számítógépeiket így nincs kamatprémium, nincs tanácsadás, nincs még internet-kapcsolat sem!).
.
az már csak bosszantó apróság, hogy az ingyenes ATM kp-felvét, az egyszerűen nem igaz, mert bizony számláznak érte.
.
nemtom, ez azért lett volna, mert messze voltam az átlagos (befektetett) 22,5 m vagyontól..? de akkor mire szedik a 4800 Ft-ot...? hát már sosem fogom megtudni 8-)
.
úgyhogy aki ilyenben gondolokozik, az jól nézzen körül,
üdv,
sirgeorg e

Topik gazda

sirgeorge
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek