Hello!
Tegyük tisztába a következőket.
Alulér tékelt, Leértékelt, Alacsony árfolyam ill. értelemszerűen ezek ellentettjei.
Pl: Legyen 250 Ft/EUR a kiindulópont.
Leérté kelt: 250 Ft --> 270 Ft / EUR
A többi!
Előre is köszönöm a kimerítő válaszokat!
Van phylaxiám is 68-annó szerintetek lehet mint régen volt 100.ft felül vagy ennek milyen feltételei vannak?
Törölt felhasználó2006. 01. 07. 20:39
mit gondoltok a phylaxiáról? beszálltam 60-ért a múlt héten és bízom benne, hogy 63-mal megúszom. kezdő vagyok és asszem kicsit elkapkodtam ezt a phylaxot.
mit tudtok róla? milyen papír? a jövő héten benne van a 63-65?
Törölt felhasználó2006. 01. 07. 20:39
mit gondoltok a phylaxiáról. beszálltam 60-ért a múlt héten és bízom benne, hogy 63-mal megúszom. kezdő vagyok és asszem kicsit elkapkodtam ezt a phylaxot.
mit tudtok róla? milyen papír? a jövő héten benne van a 63-65?
Azt nem értették sokan, hogy pontosan mit nem értesz.
Én azt hiszem sejtem, szóval az furcsa neked, hogy 250 Ft/Euro hogy lehet magassb ár, mint a 270 Ft/Euro. Ennek egyszerűen az az oka, hogy mi itthon forint oldalról nézzük, azt nézzük egy euro hány forint, erről beszél a 250, 270, stb. De ez valójában euroárfolyam (a forinttal szembeni euroárfolyam), nem forintárfolyam. De amikor arról beszélünk, hogy alacsony a forint árfolyama, akkor az azt jelenti, hogy 1 forint hány eurot ér, ez pedig az inverze. Szóval ezért van ez a látszólagos ellentmondás.
Törölt felhasználó2006. 01. 07. 14:32
Kérnék egy kis megerõsítést / linket / pl-t / stb-t. ;)
tanuloszoba :)
Tegyük tisztába a következőket.
Alulér tékelt, Leértékelt, Alacsony árfolyam ill. értelemszerűen ezek ellentettjei.
Pl: Legyen 250 Ft/EUR a kiindulópont.
Leérté kelt: 250 Ft --> 270 Ft / EUR
A többi!
Előre is köszönöm a kimerítő válaszokat!