Az SZFE új kancellárja szerint nem kirakják a diákokat, csak előrehozzák az őszi szünetet.
https://index.hu/belfold/2020/10/16/szfe_kancellar_szarka_gabor_kiurites/
A nevelt fiam harmadéves. Sajnos nem csak a színművészeti sorsa dől ott el most.
Csak az első egyetem a sorban!
jo jo ...nah de Amerikaban a facebookon dolt el fakenews ok gyartasaval az elnok valasztas is .... 100 szor ilyen meretekben ... mert a fiatalok is kivannak mosva agyilag ... zoknik ... aki meg ferfi a mai vilagban azt kinezik
A Tilos közvetített a helyszínről akkor hangzott el, hogy a HOOk nyilatkozatot adott ki amit fel is olvastak. Utána elkezdtem keresni és úgy tűnt megvan. Most, hogy végig elolvastam ezt a régi nyilatkozatot megtaláltam azt a rész t aminek bedőltem. Sorry. Végülis az van, hogy a HOOK kiáll az Szfe mellett.
Igazad van sajnos. Vidéken az egyébként értelmes ismerőseink annyit tudnak:" igen baj van az egyetemistákkal, és ezért nem akarja a kormány őket támogatni" Nos ugyanitt azt sem tudják ki az a Mészáros Lőrinc..... Ennyit számít a média befojásoltság
Hosszabb folyamat lesz, ami valószínű az európai bíróságon köt majd ki. Ez a genáráció, plusz a szüleik, meghatárázóak lesznek a következő választáskor. A gyerekek minden fizikai atrocitástól távol tartják magukat.
Sziasztok! Fél szemmel követem az SZFE körüli botrányt, és az lenne a kérdésem (így közeledve az Okt. 23-hoz) lehet e esetleg ez az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban? Nagyon erős ellenállással találta szembe itt most magát a NER, és mint tudjuk minden jó forradalom/szabadságharc az egyetemekről indul... Vártok nagyobb megmozdulást?
A nevelt fiunk harmadéves, apukája most vitte be a korlátlan mobil netet. Ezek a gyerekek nem kizárólag magukért küzdenek. Az egész felsőoktatás a tét! Csak sajnos ez nem publikus.
Színművészeti egyetem bezárása
https://index.hu/belfold/2020/10/16/szfe_kancellar_szarka_gabor_kiurites/
A nevelt fiam harmadéves. Sajnos nem csak a színművészeti sorsa dől ott el most.
Csak az első egyetem a sorban!