Cserbenhagyás a 2/A-n
2007. április 22., vasárnap 22:00
[Lánglovagok.hu] BELFÖLD
Megállás nélkül továbbhajtott egy balesetet okozó, szabálytalanul előző személygépkocsi vasárnap délelőtt a 2/A főúton. A sződi leágazó közelében a Vác felé haladó Toyota Yarist egy ismeretlen személygépkocsi előzte, de szemből egy Opel Astra érkezett, melynek vezetője, hogy elkerülje az ütközést az út menti murvás területre kormányozta az autóját, majd megpördült és összeütközött a szemből érkező Toyotával. Mindkét autó az árokban kötött ki. A Yaris vezetőjét a tűzoltók szabadították ki. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba. A szabálytalanul előző személygépkocsi segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.
Inkább bevágtam, mert keresgélni kell mert a link csak a főoldalra vezet.
2007. április 22., vasárnap 22:00
[Lánglovagok.hu] BELFÖLD
Megállás nélkül továbbhajtott egy balesetet okozó, szabálytalanul előző személygépkocsi vasárnap délelőtt a 2/A főúton. A sződi leágazó közelében a Vác felé haladó Toyota Yarist egy ismeretlen személygépkocsi előzte, de szemből egy Opel Astra érkezett, melynek vezetője, hogy elkerülje az ütközést az út menti murvás területre kormányozta az autóját, majd megpördült és összeütközött a szemből érkező Toyotával. Mindkét autó az árokban kötött ki. A Yaris vezetőjét a tűzoltók szabadították ki. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba. A szabálytalanul előző személygépkocsi segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.
Inkább bevágtam, mert keresgélni kell mert a link csak a főoldalra vezet.
Szemtanu kerestetik
Segitsetek! Szemtanút keresünk! Kérem az összes ismerősömet, adja tovább, hátha előbb-utóbb eljut egy tanúig.
Vasárnap de. 22-én 1/2 10 körül az A/2-es uton a sződi elágazás közelében, egy vadul sort előző autós halálos balesetet okozott, majd továbbhajtott.
Nemcsak a bosszúvágy hajt, hanem bármikor, bárkivel vagy hozzátartozójával megtörténhet, mig szabadon ,felelősségrevonás nélkül száguldozhatnak.
Ellenőrizhető a hír a link ( tűzoltó honlap ) 22-én Cserbenhagyás az A/2-n cimmel köszönjük 0630 3803755