Topiknyitó: Törölt felhasználó 1970. 01. 01. 01:00

Synergon  

Véleményeket várok a Synergon
emelkedésév el kapcsolatban,
valami nt a háttérben hallható hírekkel kapcsolatban.
Előre is köszönöm.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 06. 17:09
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 2000. 12. 01. 12:02
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
ebben egyetértünk. Még annyit hozzátennék, hogy szerintem a Cisco esetében el kellene vonatkoztatni az itthon tapasztalt felvásárlási szokásoktól. Nem csak úgy lehet megvásárolni egy céget, ahogy idén már sok esetben tapasztaltuk. A Cisco működési környezetében a kisrészvényesek jogai más hangsúllyal szerpelnek, ami alapján más egy esetleges tranzakció megközelítése is.
Törölt felhasználó 2000. 12. 01. 08:51
szerintem a portfolio leirta, hogy nem a cisco magyarorszag dont, sot azt is, hogy vmi akvizicios igazgato jart is erre.
mindenki azt gondol, amit akar, de nem hinnem, hogy a cisco tozsden keresztul venne ki a ceget. vannak ott nagytulajdonosok is:)
Törölt felhasználó 2000. 11. 30. 21:39
Előzmény: #12  jancsika
Egyetértek jancsikával !
Mégis mit gondoltok, hogy a Cisco mo-i vezetőjének mit kell mondania? "Igen tárgyalunk ... ", akkor a Szini ára kb 1700-as szinten mozogna, és a felvásárlási ár szempontjábol ez nem mindegy !
jancsika 2000. 11. 30. 16:23
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
A Cicso Magyarország bejelentése szerint ők nem kivánnak jelentősebb synergon részesedést szerezni.
Igenám , de nem a Cicso magyarország a dönéshozó, arról miért nem kérdeztek meg senkit, hogy a Cisco Systems-NEK ( USA ) erről mi a véleménye. A döntést ugyanis mindig az anyuci hozza a leányka csak kész tények elé kerül. mindamellett lehet , hogy a Cisco systems se akar Synergon részhez jutni.
A kérdés szerintem így még mindig nyitott.
Törölt felhasználó 2000. 11. 30. 15:14
A mai Cisco bejelentesbol kiderult, hogy semmi kozuk a Synergonhoz. Csatlakozom Mate-hoz, ugyes kis beetetes volt. A Tozsdefelugyeletnek ilyen gyanus esetben nem kellene hivatalbol utana jarnia, hogy ki keresett ezen legtobbet es hogyan ?
Mert holnap johet egy masik reszvennyel ugyanez...
Mate 2000. 11. 29. 18:20
Előzmény: #9  portfolio
Nekem tovabbra is csak egy ugyes manipulacionak tunik, 3 jo hir, kicsit koltunk a felhuzasra, aztan kipakolas ezerrel.
Persze ez csak egy trader szava, majd meglatjuk.
Portfolio
Portfolio 2000. 11. 29. 07:51
Előzmény: #6  Mate
Mate! Szerintem a -1.7% inkább a korrekció lenne akkor is, ha 10%-os emelkedés után jönne, nem pedig több mint 50%-os szárnyalás után (4 nap alatt!). Ha olyan szerencsés lettem volna, hogy belenyúlok, könnyen lehet, hogy én is realizálom a profitot. Másik dolog, hogy sok short pozíció volt a Synergon piacán, amiket teljesen valószínűleg tegnap tudtak csak lezárni. De ezt és a day-tradet is leszámítva a forgalomból adódóan kellett lenni nettó vételnek is tegnap. Szóval a nagy eladással nem értek egyet.
A mai nap viszont hátha okosabbak leszünk. A tegnap bejelentett akvizíció már kellő méretű, illeszkedik a stratégiához stb., szóval önmagában nem rossz hír. Ennek ellenére nem tudom elképzelni, hogy erre a hírre spekulált volna a piac, s vett volna fel több száz millió forintos pozíciót egy olyan papírban, amiben finoman szólva is könnyen beleragadhat. Ha ma sem esik vissza lényegesen az ár, akkor elkezdek hinni én is a Cisco pletykában.
Törölt felhasználó 2000. 11. 28. 18:36
Véleményem szerint ez még nem minden, ami eddig történt. Érdemes még vásárolni, hiszen ez a hír elég jelentős a cég szempontjából, igencsak megfordulhat a cég helyzete.
Törölt felhasználó 2000. 11. 28. 17:38
Előzmény: #6  Mate
Majd meglátjuk.
Mate 2000. 11. 28. 17:03
Előzmény: #5  portfolio
Bocs portfolio, de mai forgalom nem korrekciora, hanem kegyetlen eladasra utal.
Portfolio
Portfolio 2000. 11. 28. 14:47
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
nem bennfentes, de 4 nap alatt több mint 50%-os emelkedés volt, ezután azért belefér egy profit-taking
Törölt felhasználó 2000. 11. 28. 13:29
segítség!
mi van evvel a fránya synivel?
mi lesz ma a vége?
Törölt felhasználó 2000. 11. 27. 09:45
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
A Cisco-nak nem egyetlen magyarországi partnere a Synergon, csupán egyetlen arany fokozatú partnere. A fő kérdés az, hogy a piacméret (a Snyergon eddigi akvizícióival együtt) megfelelő-e a Cisco belépésére.
Törölt felhasználó 2000. 11. 27. 00:13
A Cisco Magyarországon beindítani kívánja ill. beinditta képzéseit. Regionális és Lokális akadémiák létesültek, ill szálltak be iskolák a képzésbe!
Tehát négy félévre tervezett fejtágítás ez. Profi szinten megtanítja a hálozatok tervezést, programozását, stb. Természetesen Cisco termékek programozását! (Eddig ugyebár csak kevés hozzáértő volt ezen a területen, mert hogy nem volt megfelelő az oktatása) Románia előrébb van már, mint mi a képzésben! :( Ez egy hónapja hangzott el egy Cisco konferencián Párizsban! Egyébként az anyag letölthető a cisco honlápjáról, persze csak annak akinek van kódja hozzá! :)))
A lényeg hogy ezeket a kiképzett embereket alkalmazni fogják, s itt jöhet a képbe a Synergon, ugyanis MO-n ő az egyedüli partner. Tehát a Cisco részéről nem lenne akkora hülyeség beszálni a syn-be. Így legalább az akadémiák számukra képeznék az első embereket, s nem más profitálna belölük! Cisco tananyag- színvonalasan kiképzett emberek- Cisco alkalmazott! Lokikus, nem?

Topik gazda

Katona
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek