Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 21:48

Specially Hedged Position Trade  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2014. 10. 14. 01:00
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
"Nem értik, hogy felesleges pénzkidobás a brokiknak."

na, hát azért a broki is hadd keressen - ezt már elismerte :)
ahelyett, hogy örülnél annak, hogy ilyen sok zseni van Mo.-on, akik ráadásul roppant mód szerények is :)
sztem Hofi ász volt, de azért ennyire nem volt egyedi és zseniális nevettető :)
no meg az is lehet, hogy mi, hülye kis földi halandók, valami elavult és dogmatikus ismereteket használunk :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2014. 10. 14. 00:54
Előzmény: törölt hozzászólás
"Ha lesz rá módom, Soros Györgynek is megírom. "

igazad van, matolcsy gyurika, - írd meg feltétlenül... majd könnyesre röhögi magát (mint ahogy én is tettem) :)
a piros pöttyről mikor olvahatunk valami tanulmányt? eddig be kellett érnünk az elemzéseddel az eltérésről az exponenciális görbe és a parabola között... mikor jönnek már azok az unorthodox könyvek? :)

javaslom amúgy a Special Hedge Iteration Trading elnevezést, akkor nomen est omen a rövidítése is :)

a másik, amit meg akartam kérdezni: kell hozzá szélesgabi-féle energiacella, vagy normál földi halandók is megléphetik ezt a hiperszuper szofisztikált rendszert, amire eddig még soha senki nem gondolt, mert buta volt? :)

bónusz kérdés: miért van szükség a paksi erőmű-bővítésre, ha az energiacella már karnyújtásnyira van? ugye az csak egy álca lesz, ahol az energiacellákat gyártják, miközben a buta világ azt hiszi majd, hogy atomerőmű? :)
Törölt felhasználó 2014. 10. 13. 08:04
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Nem tudod, mi zajlott a másik topicban a hétvégén... Néhányan meg vannak győzödve arról, hogy a ha nyitnak 1 shortot meg 1 longot, akkor nekik mindkét irány jó és csak úgy dől a pénz... Nem értik, hogy felesleges pénzkidobás a brokiknak.
Törölt felhasználó 2014. 10. 13. 08:02
" a fordulót kell megvárni és kiszedni a nyereséget a jó irányból"

Ha ennyire egyértelműen meg tudod állapítani a fordulókat, akkor felesleges különböző technikákkal foglalkozni.
Fordulónál veszel, ellentétes fordulónál eladsz:))
Törölt felhasználó 2014. 10. 13. 07:48
Te ezzel a tudással kerüld a tőzsdét... Sőt, szerintem az embereket is.
Törölt felhasználó 2014. 10. 13. 07:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 23:01
"...A fodulót követően visszakorrekcióban zárom a LONG-ot,..."

fikció, ami vagy bejön vagy nem.

Mi van ha 3-szor bejön, negyedikre meg nem és nem lesz semmiféle forduló hanem tovább esik? Nyitsz újabb shortot? Hol?

És ha utána megáll az esés majd visszakorigál az eredeti longnyitási szintedig majd ott sávozásba kezd?

Ekkor van 1 db lezárt shortod valamekkora realizált profittal, illetve van egy beker alatt lévő longod és egy enyhén bukóban várakozó második shortod...

Megindul enyhén felfelé, zárod a shortot bukóban, majd az enyhe emelkedés megáll és viharosan esni kezd...

Bepánikolsz, zárod a longot bukóban, gyorsan nyitsz shortot de amilyen viharos volt az esés, épp olyan hirtelen fordul és a legutóbb nyitott shortod BE- szintjénél van...

Sávozni kezd, te pedig már totál ideg vagy...

A pozikat össze sem számolom, mert tuti hogy már szumma bukó...

Egyre jobban belebonyolódsz, a szembenyitott pozik egyre jobban szétnyílnak, a nagyobb nyerőkből már mindig az ellentétes bukókat kell finanszíroznod, de sehogyan sem tudod kihozni nullára...

Egyszer sürgősen elhívnak telefonon valahová és nem tudod menedzselni a dzsumbujodat...

Mire hazaérsz, az egyik lábat kiütötték enyhe bukóban, a másik pedig éppen gigabukóban van.

Keresztet vetsz és a másnapi nyitásban bízol...

Nem jön össze, réssel nyit ellened és őrült ralliba kezd...

Game over.

Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 22:44
Ez komoly, hogy te ennek az agyament hülyeségnek még topicot is nyitottál?

Én azt hittem, nem tud már újabb mélységeket mutatni nekem ez a fórum, annyi baromság van nap-mint-nap bármelyik kispapír topicban, meg a devizahiteles topicokban.

Ez a csúcs. És a durva, hogy ma kiderült, vannak akik komolyan gondolják, hogy ha nyitnak 1 longot, meg 1 shorot ugyanabban az instrumentumban, egy időben, akkor ők mindkét iránnyal jól járnak...
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 22:36
Előzmény: #6  BobyPf
Gondolom tapasztalatbol tudod ,remélem ujrahasznosithato nőket használsz /vigyázzunk a környezetünkre/
BobyPf
BobyPf 2014. 10. 11. 22:28
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
"Mivan ha beszakad"

Az ilyen guminős figuráknál nem a beszakadásra, hanem a kidurranásra kell vigyázni.A gyakori onanizálás hatására ugyanis, hamar elkophat a latex csaj.
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 22:12
szia

Mivan ha beszakad es ugy marad mivan az adoval gondolom évvégén lezárnak, valami veszteség csak keletkezik vagy nem ?
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 22:11
Törölt hozzászólás
seri2 2014. 10. 11. 22:09
oké,ügyes
de mi van azokkal akik anno 7500-nál csinálták ugyanezt???
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 21:56
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 21:48
Törölt hozzászólás

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek