Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 04. 26. 09:46

Spade rajongók kávéháza.  

Spade, milyen suliba írassam a kölköket, hogy téged megközelítsenek? A pénz és a foci érdekli a kincseimet úgy látom.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 17:49
sajnos itt mindenki HÁTTAL ÁLL A KAPUNAK, de
nem Kocsis Sanyi egyse :((((
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 17:20
Előzmény: #198  Törölt felhasználó
persze mert elintézték hogy az egyetlen aranyjelöltet (fradikát) kigolyozzák...
félbajnokság ez rendesen. vagy az se
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 16:47
Előzmény: #197  Törölt felhasználó
arany szinű jött bnaci...
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 16:40
Előzmény: #196  Törölt felhasználó
A lilla majmoknak jött banán szállítmány?
kofa úr? )))
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 16:38
Előzmény: #195  Törölt felhasználó
Ciki manapság ftc fannak lenni. Néger verés, nb 2 for ever, drogok, kopaszok.
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 15:18
Előzmény: #193  Törölt felhasználó
bocsi buxi ! nem én vagyok az energetikus mérnök!
nem turbinát hajtanak a felmelegített vizzel, ez egy "fordított hűtőszekrény" .....szerinted hány évenként kell újra tölteni a fidzsidet?!
Nem kajával...azt sejtem !....

De szerelővel feltolttetni ammóniával? vagy mivel, nem ismerem annyira a korszerű technológiát!

Ha kerintetett vizet lágyítom, mint a központi fűtésnél...
és nem cserélgetem..szerinted kemény marad a víz és "trombózist" netán "embóliát" kap a rendszer..

szóval, a bevitt energia=kb szivattyú áramfelvétele!
költség még a karbantartás..
de még nem választottak be az................illetékes
cégbe menedzsernek sem impresszáriónak :-)
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 15:01
Előzmény: #193  Törölt felhasználó
Spade, írjál valami sziporkázóan érdekes tőzsdei dolgozatot.
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 11:40
Előzmény: #192  Törölt felhasználó
István. ha oda kell vinni a vízet az üzemi veszteség miatt akkor már olyan mintha papír pénzel fűtenénk a turbina alá. Alapos tervezés, alapos profit.
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 11:35
Előzmény: #191  Törölt felhasználó
besajtolsz...illetve keringetsz!
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 11:34
Előzmény: #190  exmnbs1
ez a fúrás, szerintem nem az a fúrás!

hogy hol a legvékonyabb a földkéreg? arról vannak adatok, ol. a MOL-nál ill. egyetemeken, hogy hol várható termálvíz - arról is!

DE HA BESATOLSZ EGY FÖLDBE MÉLYÍTETT HUROKBA KÖZÖNSÉGES HIDEGVIZET, FELMELEGÍTVE KAPOD VISSZA: ez a "hőszivattyú"!

elnökkoromban ezzel a technológiával ostromoltak!
(lakásfenntartó szövetkezetnél!)
exmnbs1 2008. 05. 05. 11:15
Előzmény: #186  spade
Van vajon Pannergynek valami molos infoja, hol kéne fúrni?
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 11:03
Előzmény: #187  Törölt felhasználó
nyilvános adat: 8 111 112 ...ugyebár !
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 10:58
Előzmény: #186  spade
A syni miatt nincs még pplast rally doki. Tudod jól. Lesz majd, mindenkit óva intek, hogy penergy nélkül nyaraljon az idén.
Törölt felhasználó 2008. 05. 05. 10:56
Előzmény: #181  spade
SPADE ! óriási félremagyarázás !

AZ IGAZGATÓSÁG TAGJAI MÁR KÖZVETVE BENNE VOLTAK A KEG-ben..amikor ők ajánlották!

én csak a kisker. vevőknek ajánlom legfeljebb, hogy vegyenek a phylától, kegtől , gumitól, visonkától
ÁRUT ÁRUT ÁRUT !

nem az akviziciók mozgatója vagyok, ha ÉRTED?!

miről beszélek!?

semmi olyan döntésnek nem lehetek ebből a poziból részese, amit KÉSŐBB KRITIZÁLHATNÉK!

együttes üléseken pedig elegendő infót kapok és, ha kell az FB "VÉLEMÉNYEZ" - és persze nem "dönt" az igazgatóság helyett!

Éppen a szakmai múltam miatt kerültem be...

spade 2008. 05. 05. 10:54
Előzmény: #177  Törölt felhasználó
A harmadik elég vicces dolog a Pannenergy, aszondják hogy a vártnál több önkormányzattal tágyalnak kötnek szerződést, de emiatt késik a project...ugyan miért is ???? Talán a fúró munkások nem tudtak dolgozni mert állandóan a nyakukra járnak a polgármesterek érdeklődni és feltartják őket a sok kérdéssel ??? Lehet rendőröket kellene kirendelni hogy távoltartsák a fúrásoktól a magukról megfeledkezett megvadult önkormányzati embereket...:)
Ezt úgy hívják vetítés vagy Kamu...más a késés oka, ez 60- IQ felett már felejtős érv, de azt nem igen tudhatjuk meg....
spade 2008. 05. 05. 10:46
Sly a szépséghibája Buxinak h a humit is ezerrel ajánlotta nem is olyan régen :), tehát azt figyeld amikor borít és azonnal adj...:)
spade 2008. 05. 05. 10:41
Pénteken a jegybankok összehangolt akcióban próbáltak meg csökkenteni a hitelválságot, azaz a libor és jegybanki alapkamat(ok) közötti különbséget, ez azt jelenti van mit enyhíteni....szal vigyázni kell a piacokon mert a momentum felfele mutat de jöhet 1 hír aztán beszakadnak egy nagyot...
Azutrán az amcsi növekedés is érdekes mert ha az EU módszerrel számolnánk akkor 0.2-0.3%-nál több nem igen jönne ki ráadásul ez szinte már a hibahatáron belül van a 0-hoz és ráadásul jöhet még majd egy revizió is :) ügyesen :). Lehet Buffett nem véletlenül jegyezte meg hogy azért recesszió van...

Tehát 2008-ban az amcsi index a csúcson van , de mi a valós helyzet ? a jegybankok a hátsó ajtókon tömködik tele a bankok zsebét nehogy a nyilvánosság lássa kinek mennyi pénzre van szüksége, azután összehangolt intervenció kell hogy enyhítsék a bankközi piacra nehezedó nyomást, a CFD-kel kapcsolatos problémák még ki se derültek és az energia és olaj, élelmiszer a tetőn,jelezve az elszabadulni kezdő inflációt...

Ez lenne a bika ??
sly36
sly36 2008. 05. 05. 10:40
Előzmény: #182  spade
Gyanús volt nekem is ez a magabiztosság....és Buxi most is "sejt" valamit, azért van Phyl.-ben (többek között).....:-))))))
spade 2008. 05. 05. 10:30
Buxi,

"Civin úrnak próbál észt osztani poziból... Mire fel? Senki nem üttötte a töküket karóval, hogy vegyenek. Az ész megáll."

Ha karóval nem is verte de azért a sajátját most bemutatta a részvényeseknek :), ez a tökeemelés azért most nagyon durva, és elvetette a sulykot , sztem....
valld be Buxi Te sejtettél valamit azért szálltál ki idejében :)
spade 2008. 05. 05. 10:24
Rapista,

"NEM ELLENTÉTES az ellenőrzési funkcióval pl. ha egy másik FB-tag kapcsolt cégének címét megadom! "

a törvény szövegével természetesen nem, de azért az elveivel igen, mert gondold el nem jön be a cég akkor ez a beszélgetés zajlódhat le, az FB ellenőrzés során , "Miért ezzel a céggel kötöttetek szerződést :" "miért miért -mondja az igazgatóság,- te ajánlottad rapista, azért "
De az kétségtelen hogy ezeket Mo-n szinte senki nem tartja be, tehát ezek csak elvek...

És nem bírálni akartalak mert a szándékod tényleg be csülendő csak megjegyeztem mint érdekességet.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek