bocsi buxi ! nem én vagyok az energetikus mérnök!
nem turbinát hajtanak a felmelegített vizzel, ez egy "fordított hűtőszekrény" .....szerinted hány évenként kell újra tölteni a fidzsidet?!
Nem kajával...azt sejtem !....
De szerelővel feltolttetni ammóniával? vagy mivel, nem ismerem annyira a korszerű technológiát!
Ha kerintetett vizet lágyítom, mint a központi fűtésnél...
és nem cserélgetem..szerinted kemény marad a víz és "trombózist" netán "embóliát" kap a rendszer..
szóval, a bevitt energia=kb szivattyú áramfelvétele!
költség még a karbantartás..
de még nem választottak be az................illetékes
cégbe menedzsernek sem impresszáriónak :-)
A harmadik elég vicces dolog a Pannenergy, aszondják hogy a vártnál több önkormányzattal tágyalnak kötnek szerződést, de emiatt késik a project...ugyan miért is ???? Talán a fúró munkások nem tudtak dolgozni mert állandóan a nyakukra járnak a polgármesterek érdeklődni és feltartják őket a sok kérdéssel ??? Lehet rendőröket kellene kirendelni hogy távoltartsák a fúrásoktól a magukról megfeledkezett megvadult önkormányzati embereket...:)
Ezt úgy hívják vetítés vagy Kamu...más a késés oka, ez 60- IQ felett már felejtős érv, de azt nem igen tudhatjuk meg....
Pénteken a jegybankok összehangolt akcióban próbáltak meg csökkenteni a hitelválságot, azaz a libor és jegybanki alapkamat(ok) közötti különbséget, ez azt jelenti van mit enyhíteni....szal vigyázni kell a piacokon mert a momentum felfele mutat de jöhet 1 hír aztán beszakadnak egy nagyot...
Azutrán az amcsi növekedés is érdekes mert ha az EU módszerrel számolnánk akkor 0.2-0.3%-nál több nem igen jönne ki ráadásul ez szinte már a hibahatáron belül van a 0-hoz és ráadásul jöhet még majd egy revizió is :) ügyesen :). Lehet Buffett nem véletlenül jegyezte meg hogy azért recesszió van...
Tehát 2008-ban az amcsi index a csúcson van , de mi a valós helyzet ? a jegybankok a hátsó ajtókon tömködik tele a bankok zsebét nehogy a nyilvánosság lássa kinek mennyi pénzre van szüksége, azután összehangolt intervenció kell hogy enyhítsék a bankközi piacra nehezedó nyomást, a CFD-kel kapcsolatos problémák még ki se derültek és az energia és olaj, élelmiszer a tetőn,jelezve az elszabadulni kezdő inflációt...
"Civin úrnak próbál észt osztani poziból... Mire fel? Senki nem üttötte a töküket karóval, hogy vegyenek. Az ész megáll."
Ha karóval nem is verte de azért a sajátját most bemutatta a részvényeseknek :), ez a tökeemelés azért most nagyon durva, és elvetette a sulykot , sztem....
valld be Buxi Te sejtettél valamit azért szálltál ki idejében :)
"NEM ELLENTÉTES az ellenőrzési funkcióval pl. ha egy másik FB-tag kapcsolt cégének címét megadom! "
a törvény szövegével természetesen nem, de azért az elveivel igen, mert gondold el nem jön be a cég akkor ez a beszélgetés zajlódhat le, az FB ellenőrzés során , "Miért ezzel a céggel kötöttetek szerződést :" "miért miért -mondja az igazgatóság,- te ajánlottad rapista, azért "
De az kétségtelen hogy ezeket Mo-n szinte senki nem tartja be, tehát ezek csak elvek...
És nem bírálni akartalak mert a szándékod tényleg be csülendő csak megjegyeztem mint érdekességet.
Spade rajongók kávéháza.