http://img.index.hu/imgfrm/1/1/8/2/MED_0013661182.jpg A nemlétező Soros tervet nem lehetne a székháztolvaj tervével lesöpörni? OgV 2001: - Több milliós bevándorlót kellene MO-nak a következő 5 évben befogadnia, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét! OgV 2015: -- A a gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad rá úgy tekinteni mintha bármi haszna lenne ...!--
Már csak annak a gondolatmagnak adj egy kis helyet a fejedben, hogy mi van, ha igaza van? És nem minket támad (bár nem tudom te kit értesz a mi alatt), hanem Orbán Viktort. Még plbtámadja Trumpot is. És?
Az, hogy menekülteket befogadunk ideiglenesen, képzetlen, kulturálisan idegen gazdasági bevándorlókat pedig nem szeretnénk tömegesen. A kijelentésből egy szó sem hagyható el, vagy cserélhető fel másikkal.
Hopp, ahogy látom az idézőjelet nem viszi, újra: Ezt írtad anno tegnap reggel: átjöttek(migránsok) szinte számolatlanul Sosos utmútató kisérő röplapokkal!! Ezt kérdeztem, de csesztél válaszolni, inkább kussoltál egy darabig, de az elefánt nem felejt - ..Mutatnál ilyet, vagy csak hazudozol?? Újra megkérlek: Mutass ilyet, vagy csak hazudozol jó fideszes szokás szerint?
mi támogatható? az a baromság, hogy nemzetállam, vagy még inkább homogén nemzet? megváltozott a világ bár nekem az a véleményem, hogy ha majd kb 5 mill lesz a lakosság akkor sokkal jobban fognak élni
Szerintem meg arról megy a vita, hogy hogyan ver át minket Orbán migránsügyben. Mindamellett, hogy az alapvető álláspontja tökre támogatható. A kommunikáció viszont tele van hazugságokkal. És ez még akkor sem elfogadható, ha ez egy nagyon fontos kérdés.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen