Neked a kezdetek óta csakis negativ megiteleseid vannak ezzel a ceggel , barmikor , barmi történhet.. ez igy is marad .. tipikusan lebeszélő vagy :) ha ez a ceg sikeres lesz te akkor is ellenezni fogod.. irreleváns vélemény
Tul jol vagyok informálva? :) csak gondolkozz.. es ne 3,5 evvel ezelőtti linket posztolj .. eddig legalabb 2016os jelentest spammeltel , most még visszaugrunk 2 evet ?
felejtsd el ezt az 5-10 év kamut Ubmnek még a cég sem volt meg kb 1 évvel a bevezetés előtt másrészt ne hasonlítsd működő cégekhez, DH-ba, Waberetsbe lépten nyomon belebottlik az ember, ezek meg mit csinálnak?
Sztem meg nem. Fillerekert atlehetett ulni egy tozsdei cegbe, bekerulni 5-10 ev, s a debutalas nem is jo. Waberers, duna house Lasd ottokat van egy jo digitalizacios otlet s hasit a papir, ez lesz itt is. A tartozasokat rendezik meg minden akkor mar reg tobb szaz forint lesz az arfolyam, ti meg pruszkolhettek itt tovabb :)
inkasszó nem volt??? volt engedélye az ismeretlennek kölcsönözgetni???? milyen érdekes nincs neve a bizonyos nagylelkű partnernek, a lánycég tevékenységéről sincs semmi....
szerintem bennfentes lásd tőzsdefilozófiás megjegyzése amelyben a tőzsdét pilótajátékként mutatja be régi hagyomány ebben a" cégben" http://alapblog.hu/gyanus-cegek-a-tozsden-figyelo-bruckner-gergely-irasa/ de a felügyelet ezt mégsem tolerálta, lásd be nem fizetett büntetések, végrehajtások, atóta is ott a cégkivonaton.... ...
inkább a céggel foglalkozz.... próbáld összerakni a mozaikokat.... vagy olvass engem, ha magadtól nem tudod :) tudod ez az a cég, amelyik a közgyűléssel akart könyvelőt választatni.... vérprofi csapat, látszik rajtuk a tapasztalat (hiánya).
SET Nyrt