Vagy szövegértési problémáid vannak vagy szándékosan beszélsz félre, nem az én dolgom. Elmondtam a véleményem, az értelmesebbje úgyis tudja, miről beszélek. Egy jó tanács: ne gondold, hogy a folyamatos Oscar díjas alakításaidat bàrki beveszi. A mozigépészet értelmetlen tevékenység átlag felett intelligens emberek körében. Téma lezárva, több hazugságot meg csőcselékezést nem szeretnék olvasni Tőled.
80-90 között vettem vissza (80k )az Est pakkom amit 140 nél (50k)eladtam,lement 78ft-ra fordúlt 130-on eladtam 50k majd visszaveszem ha tudom .Kereskedés !
? Ebbe azért ne menjünk bele !!300 millás forgalomnál 15% + zárásnál eladtam a csomagom egy részét ,ami most megy az nyakonöntés,Én beadtam az eladásomat valaki megvette 130-on Ezzel mi a gondod?
Nekem nem azzal volt soha a bajom, hogy írod az összefüggéstelen szövegeidet. Te dolgod. Hanem Estben összevissza vetítettél megállás nélkül a pozijaidat illetően.... "Ez akár felső limit is lehet!" Este pedig kiderült, hogyan öntötted nyakon a népet. Jól tetted, szép nyerő, csak a fórumtársak folyamatos hülyének nézésével már tele volt a padlás. Kb. 10 ember ezt szóvátette, bepöccentél, utána én kiraktalak 4 napra! A legérdekesebb, mi történt utána: mint a véres kardot hordoztad végig a magad a ma született bárány dumáiddal, duzzogva az összes topikon, majd mit ad Isten Ottone topikban kiderült, hogy a Szekta topikban miféle "csőcselék emberek" vannak. 1. Soha senkinek nem maradok adósa, most Te voltál a soros. 2. Megtehetem tét nélkül hála a jó Istennek, mert sokan utálnak, ez mondjuk engem a legkevésbé sem zavar. :-):-):-)
Szövegértelmezés egyes. Nem azt vitatjuk hogy raersz, hanem azt állítjuk hogy közlés kenyszerben szenvedsz. Lehet unatkozol is, de az unatkozó ember máshol is el tudja tölteni az idejét, nem csak egy fórumon. Pláne hogy semmi nem történik a papirban.
SET Nyrt