"A TR Investment többek között perben megítélt tartozását nem fizette ki, és emellett van egyéb többéves adóssága is. A cégek a hosszabbítás alapján továbbra sem rendezték kötelezettségeiket. A TWD esetében a piacfelügyelet megállapította, hogy a részvények értékét és hozamát, illetve a társaság megítélését érintő legalapvetőbb információkról sem tájékoztatta a befektetőket, a kibocsátó belső működésében pedig rendkívül súlyos és kiterjedt jogsértéseket találtak."
link
" A közvetlen NAV tartozások nagy részét rendeztük. A BÉT Zrt. Felé a tartozás
tőkerészét rendeztük, a további kamat és egyéb hátralékok ügyében megállapodásokat
kezdeményeztünk. Az ügylet lezárásáról tájékoztatjuk a részvényeseket."
link egész más van
Atvettek egy nulla ceget illetve egy tartozassal telit azert mert tozsdere kerulni 5_10 ev.Sztem tudtak mi van a konyvekben rendezik is szepen, s ok maguk mondtak a kozgyulin hogy tiszta ceget akarnak s ezert megtesznek mindent.Ha a vizsgalat lezarul s jo lesz melle rakjak vegre hogy mit akarnak akkor ex nyilvanos kopulendo lesz mivel az ar boven nem itt tart!Ez a pozitiv forgatokonyv!Ex twdvwl piacbefolyasol de utana nezve ez egesz ma. Ez egy rutin vizsgalat ami josszabb tavon a reszvenyesek erdeke, megha rovid tavon tulspekaljak a felreertelmezett hireket.
Törölt felhasználó2017. 09. 22. 09:53
egy indulo cég minek csinál ilyeneket,én mindig fizetek mindent idöben és sose tartoztam és hielt sem vettem fel,egy jo cégvezetö nem teheti meg hogy a bizalom eltünjön,és nem lehet stiklizni a tőrvényeket be kell tartani,nyilván nem mindig
Csak az IFRS re valo atallast vizsgaljak ha elolvasod a kozlemenyt!Teljesen rutin vizsgalat van egy bankos mnbs ismerosom o mondta hogy ezt az IFRS atallast mindegyik tozsdei cegnel atvizsgaltak, csak vki nem tette kozze:)
SET Nyrt