lehet most mégsem ér (meg neki) 1k-t a papír Amit eddig elérünk, az is qrva szép, kell egy kis idő a konszolidálódáasra is és az az újabb hírekre, ami ismét lendületet adhat neki. A jelenlegi hírek alapján ez a szint azért több, mint korrekt nálam. 704
Igen, nincs jelentős eladó.. de cserébe hangyafasznyi vevő se. Ami azért fura, mert ha valaki 1000-1100 között hajlandó adni a cégnek friss pénzt papírért, akkor én már elég diszkontosnak látom a jelenlegi árszintet. De hát marinéni nem warren buffet és meg már kialakítottam a portfólióm. Na mindegy, türelemmel megvárjuk. :)
- ez a tozsde mindig nem mehet fel - mas agyával v agyatlansagaval nem tudsz gondolkozni - sok hozza nem értő jott be az elmult 2-3 évbe alapfogalmi hiányosságok - eticar utan pl " feltöltött szajurol es efy miniszoknyasrol " bármit el lehetne képzelni 😊
nem néz ki jól és már egy ideje vergődik, de tudjuk ezt is be a korrekciónak egyelőre. nem forgalommal esik, így vlsz valakinek húsvétra kell a tőke a bevásárlási hisztériához :D 697
Már csak azért sem ártana fordulni lassan, mert jó ideje konszolidálódik, plusz az 1000-es tőkeemelési tervvel jelentkező csóka kezdheti magát hülyén érezni :D
csak azt nem értem, hogy miért adják el... ha nem adná senki, akkor a vevőknek lenne muszáj többet ajánlani érte, de inkább odadobják nekik. de azt is megértem, hogy úgy gondolják, hogy beragadnak
SET Nyrt