Sajnálom. Személyes véleményem hogy ahogy itt sem 2 hónap böjt volt úgy itt sem várható el kevesebb.. Sőt. Viszont abban biztos vagyok hogy nem most kell elkezdeni ugrálni abban :)
820 alatt mindent felszívnak, hihetetlen. A likvid papír lista a top papírokra vonatkozik, ennek valószínű meglesz a következménye, s akkor jönnek a nagy hírek is szerintem. :)
Amit ott buktam az már szépen vissza jött itt setben, de akik ügyesek voltak és ott maradtak kívánom, hogy duplázzanak én már sajnos 2 hónap szívás után elvesztettem a bizalmam
Előre is bocsánat azért, amit most fogok írni, de reggel arra gondoltam, hogy remélem, hogy eladtad az Est papírjaidat... Sajnálom, hogy nem így tettél és kívánom, hogy jól szállj ki belőle (és ne 20 év múlva:)) R: 819
Én előző héten 89.!!es árfolyamon dobtam estet nem kevés bukóval ilyenkor kicsit pipa az ember, hogy nincs is hír róla(kivéve Balázs Csabát), de mégis húzzák..
OFF est most brutál, vagy nagyon jól jártok mert valaki veszi el a közkezet, vagy a kisbüfik tömése megy egy nagyon undorító módon, remélem az első, bár én nem vagyok benne, de nem vagyok egy irigy ember OFF
azért ha benne a nagy cégek között, akkor már a korábban beharangozott nagy közbeszerzéses buli is jön nem soká, s akkor már az alapok is veszik piszkosul :)
SET Nyrt