Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az akkori hír miatt vissza pattant akkor...ez most más.....695 shortolni most szép!!! Mesterséges megint...csere bere megy megint... Short napok vannak...majd jönnek a longos napok is....türelem...remélem most már nem megy lejjebb!
Most minden esik a BÉT-en. Viszont ennek van a legnagyobb forgalma, az össz forgalom közel harmada. 2 db. 50k-s pakk is gazdát cserélt 6655-ön és 6660-on, azután egy 22k-s 6650-en.
az jobban vigasztalna ha az éjszaka folyamán átállították volna a robotunkat, de erre eddig még nem került sor...nincsenek nagy eladói tételek a könyvben, de ez artuditu haverunknál nem számít, hisz majd pakolja ő befele automatice és tölti ezáltal újra és újra az egyes szinteket. Két hét maradt a gyj-ig, ha más nem a remény hal meg utoljára.
Üdv. Részvénytulajdonos lettem. Az normális itt hogy záróban 47k részvény cserél gazdát? Eddig ezt itt nem figyeltem. Jó ötletnek tűnt hogy bele vegyek. Aztán majd kiderül hogy tényleg az volt e. :)
vígasztaljon, hogy csak pluszban szoktam eladni a R-t. Ez lesz a 6. januárban, ebből egy short. Vételek után mindig rövid szopóroller van, de ha ez kell hozzá hát legyen...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.