Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az az ellenzéki amcsi csávó közben meg lehet ara játszik, hogy senki nem hisz abban, hogy nem lesz megeggyezés, "de majd Ő megmutatja" alapon, jól kibaszik a világgal! Lesz itt pezsgőbontás az tuti, ha végül beadja a derekát!
Nem forgalommal emelkedik, tehát van esély a visszahullásra. Ez viszont tényleg jel arra, hogy nem nagyon akar 4000 alá esni és ha visszacsúszik 4010 közelébe akkor már nincs mire várni, mindenképpen venni kell...
Azért érdekes dolog ez az Amerikai (mű)balhé... Kicsit olyan érzésem van, senki nem hiszi el igazán, hogy itt komoly problémák lehetnek, csak megy károgás (tegnapi amcsi tőzsdék is szinten maradtak)... Azért az meglep, hogy Ricsi réssel nyitott felfelé, erre nem számítottam... Ha megegyezés lesz, akkor sztem a 4.300-4.500 körüli szintek gyorsan meglesznek...
Profitline:"Konszolidáció zajlik 4030 forint mentén, a szimmetrikus háromszögből mutatott kitörés céláránál, ez azonban csak pihenő az emelkedésben, hiszen a fordított fej-váll alakzatból számolt célár 4300 forintra mutat."
Csütörtöki prognózis (pusztán pozi nélküli megérzés alapján): reggel 10-15 pontos kezdeti visszaesés után, délig lassuló majd délután egyre határozottabb emelkedéssel átviszi a 4100-at és 4115 környékén zár...
Én tök nyugodt vagyok, long poziban ülök és várom hogy elmenjen 4150ig vagy mëg feljebb hogy ott el tudjam adni. Jövö hétre meg is lesz. Amcsi egyezség után. A tulvettségnek mëg jót is tesz, hogy tököl itt pár napot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.