most mi van, nem olvasol?
ott van nemrégről az elemzés hogy mennyit hoz a két új projekt egy részvényre.
aztán régebben egy csomó elemzés volt a fundás értékről, te is rákereshetsz, nekem nincs listázva.
de ha neked nagyon nem megy a guglizás segíthetek ha lesz időm.
en elegedett leszek akkor is, ha ma nem lesz meg.
A 10k-s ellenallast tuti meg fogja jatszani valaki, akinek nagyobb pakkja van, mar csak azert is, mert ennyire szamitunk ra. Egy M betuvel sokakat el lehet bizonytalanitani, es akkor lemehet akar 9k-ig is, es akkor ujra bevasarolhat.
En legalabbis ezt tennem :D
bocs, de szerintem kicsit benézted: a MOL 18500-as célárát módosította az Erste, RFV-ről nem volt szó e tekintetben. A cikket pedig már linkelték, PF-es dolgokat nincs értelme linkelni, mert mindenki látja itt jobbra a fórum mellett :)
hagyjuk a vitát tényleg, itt úgyis az van hogyha felfelé megy akkor tuti felérvelik a csillagos egekbe, ha lefelé akkor meg a pincébe, ugyanazt a papírt.
aki meg ért egy kicsit a TA-hoz és a fundás elemzéshez az tudja mi van.
Ha majd ott tartunk, azért szeretném látni, mennyi van eladóin 10k-n! És még mennyit fognak bepakolni később. De lehet, hogy simán átviszi, de akkor mosolygok egyet, az tuti.
Nem az a baj, hogy ellenérveket mondasz. hanem az, hogy először fundásan mondod, hogy nem ér ennyit a cég mert kicsi a közkéz, majd TA alapon mondod, hogy 6k-ig lemehet.
Plusz alapvető dolgokkal nem vagy tisztában a céggel. Ha csak elolvastál volna egyet is azon cikkekből, hogy miért kötvény és nem bankhitel vagy full saját tőke, akkor nem írnál hülyeséget. Meg fölösleges jönni a blue chipekkel, amikor ott is kell a tőke (pl. a MOL kötvénye manapság). Egy nagy társaságnak is szüksége lehet hitelre.
De részemről most ezt le is zártam, mert nem meggyőzni akarlak. Te így látod, én pedig nem. De ennek ellenére várom a konkrét fundás elemzéseket nagy elemzőktől, amikről írtál.
Nem hiszem , hogy részemről olvashattál, nagy igazságokat. Célárat meg biztos nem. Bár én a trend alapján úgy gondolom, van még bőven a részvényben. Ezért nem adom el.
Nem gondolom, hogy bolond vagy, de amiket írtál egész egyszerűen nem megalpozott érvek.
A tőkebevonás egy cég tőzdére menetelének a célja általában és a további növekedés lehetőségét teremti meg. Ennyi. Részemről lezárva. Arra válaszolj kérlek, miért foglalkoztat ennyire a részvény ha nincs?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....