Mindenképp el kell küldeni a bevának, ezért lenne jó, ha a psfn végre nyilatkozna, hogy ki tud-e nekünk adni valamit a tulajdonunkból, vagy a teljes összeget jelentsük a bevának.
""A közjegyző által hitelesített transzferálási megbízás eredeti példányát tértivevényes postai küldeményben kell megküldenie a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” (1132 Budapest, Váci út 30.) címére.
Azok, akik rendelkeznek Quaestor-os befektetési jeggyel (pl.: Q.Kurázsi, Q. Tallér, …stb) fontos hogy (ahogy kezdetektől írtam) befektetéseik megvannak. A fenti módon akár el is transferálhatják bármely befektetési szolgáltatóhoz. Pénzé tenni, azonban majd csak az új forgalmazó kijelölése után fogják tudni, méghozzá csak annál a szolgáltatónál, akit erre kijelölnek. Így a transferálással célszerű lehet megvárni, hogy kit jelölnek ki, és minden állományt oda transferálni. Bár a türelmünk ugye véges"" :)…
Semmi hír, igen.....
Szerintem a felszámoló a Saxo bank beperelését vizsgáltatja éppen, vagy a szerződéseket nézetik át jogászokkal hogy jogos -e a Saxo bank pénz visszatartása..
Énszerintem még az is lehet hogy 2 évig elhúzódik ez az ügy....-((
Köszi. Mondjuk pont a randomnál van számlám, tehát ott landolna. Engem amúgy a készpénz érdekelne, bár ha mondjuk folytatódna vele tovább a kereskedés, akkor az sem zavarna, ha egy ideig még ebben tartanám a pénzem.
Lehet hülye kérdés a Kurázsival kapcsolatban de ha az lesz hogy megszűnik az alap akkor ugye elvileg készpénzzé válik egy bizonyos árfolyamon de ha nem a Quaestor-nál van mert már transzferálva lett akkor ahol van ott kifizetnek vagy azt mondják, hogy először kapják meg a Quaestortól a pénzt és majd csak utána. Mert ha igen akkor az lehet egy végtelen történet.
Elvileg nem kéne transzferálni,de például a random fogadja a Kurázsit,szla. vezetési díj nincs,és az a biztos ha már ott van egy kezelőnél. Így 5000 Ft, a transzfer,de ha nem transzferálsz akkor is megkapod a kp-t.
Törölt felhasználó2016. 03. 28. 18:49
Sziasztok,
közeledik a határidő a kurázsival kapcsolatban, én viszont mg nem transzferáltam át gey másik értékpapír számlára. Beszéltem egy volt quaestoros munkatárssal, aki szerint pedig ezt kéne tennem.
Ti hogy látjátok? Fontos a transzfer? vagy így is úgy is megkapom, tehát mindegy?
Többszáz MOL részvény és kp. csak nem tudom, hogy miből tevődik össze a kp., ill. mennyinek kell lennie. (osztalék, kamat, a kp., ami bedőléskor a számlán volt ).
Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!!