Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
(Szerintem is, de azt gondolnám nem most. Mindenesetre építgetem benne a pozit, de csak igen-igen módjával. Csak hogy legyen. Volt egy korrekt belépőm, ugye arra lehet építkezni. Szerintem annyit nem fog hozni mint ami a Plotinustól várható.)
Szerintem az Alterára gondolsz. Abban voltam egy pár napot, de elvéreztem egy esésben, még előtte eladtam, dühből, mert fel-le ingadozott egy pár ft-t és sehogy se tudtam elkapni, úgyhogy kiszálltam belőle, akkor voltam all-in. És utána az esésben nem vettem vissza, amit máig sajnálok.
Melyikben? Egyszer egy fél ralit megcsíptem benne, vártam-vártam hogy áttöri -e a 810-t, végül azt hiszem a tizedik vagy tizenegyedik felszúrásban odaadtam 805-n. Utána megindult lefelé. Akkor jött ki a céláremelés, előtte 670 körül vártam, hogy rámdobják, de elfaszarágiskodtam a dolgot, vehettem 700 fölött, ráadásul az Alterára adtam be először az ajánlatot és csak néztem-néztem, hogy miért nem teljesült :) közben az Alteo meg ment. Kb 40 percet voltam benne.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)