Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
viszont gondolkodok azon, hogy bele kellene venni.
valamire készül zsiday, és nem akarja, hogy az nyrt miatt mindenki ráizguljon. viszi zrt-be, kicsit így elvonul a figyelem elől. nem hiszek abban, hogy emberhiánnyal küzdene, és ezért kell kicsit elvonulnia a figyelem elől.
Szerintem a reálgazdasági befektetés egy dolog, a nyilvános/zártkörű működés egy másik dolog, nincs összefüggés a kettő között. Ennyi erővel a MOL is leléphetne a tőzsdéről, mert olajat termel és finomít, az is reálgazdaság. :)
én egyébként a plotinus esetében különösebben nem rettegnék arról, hogy zrt-ben kisemmiznek, zsiday korrektnek tűnik.
a kivezetés meg szerintem azért van, mert a reálgazdaságban nagyobb potenciált lát, mint a vagyonkezelésben.
lehet vissza fog ő még jönni a tőzsdére, de egy nagyságrenddel nagyobbá teszi addigra a céget.
En a fordítottját is el tudom képzelni hogy nagyon is jól vettek es realizálni tudjak gyorsan es pont ezert veszik előtte az srvt es húznának el a tozsderol
63/A. § (1) Az eladási ajánlat tárgyát képező részvények ellenértéke legalább:
....
b) a kibocsátó által a kivezetésről szóló döntést megelőző száznyolcvan napon belül a társaság részvényeire ellenérték fejében kötött átruházási szerződés legmagasabb ára,
azaz 5700 alatt nem vezetheti ki... legalább is 180 napon belül nem hozhat olyan határozatot, hogy 57010 alatt vezetnék ki.
Néha néztem be ide
Mikor vette a Váci utat ki voltak akadva sokan azt tudom, en nem osztottam
Meg a Törpe utcáról írkáltak hogy baj volt az építési engedéllyel
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)