Azt mindenképen ki lehet jelenteni, hogy nem nagyon maradt ennyire alulértékelt papirja a magyar tőzsdének, mint a flax, ezért aztán ugy gondolom, hogy éppen itt az ideje egy kiados emelkedésnek legyen az hirrel vagy hir nélkül!
nem tudom, mit tennék jelen helyzetben, pár napja kezdett el mocorogni, lehet meghúzzák 1000-ig, de az is lehet, hogy nem. amit írtam azért írtam mert én is akkor vettem, amikor vaskut.500db/1650-en, majd eladtam az összeset ~800 átlagon, már nem emlékszem, kellett a pénz, nem volt életem legjobb befektetése. utólag jól tettem, mert amit buktam az visszajött máshol.
És ha most 800-ról felmegy akár 1000-ig.Akkor is jobban jár mint ha most adja el.Lehet hogy soha nem lesz 1500 de,most akkor sem adnám el ha már évekig benne ültem volna.Már megvárnám hogy mi lesz ebből.Azt pedig vaskut dönti el hogy mit csinál.Nem vagyok tisztában az anyagi helyzetével.Hogy most hirtelen kell-e valamire a pénz vagy csak úgy gondolja hogy 10%-20%kal többet kap érte mint tegnap az már jó neki.Nyilván jobb.De hogy jó-e!
..ja és közben volt ugye az adóhitel, meg annak a 45%-os elengedése...ami szintén hozott kb. 400 ft/db-ot, így nem bántam meg hogy nem szálltam ki bukóban 2001-2002-ben.
miszko, ez nem fog duplázódni, egyszer megtette, igaz egy nap alatt:)
vaskut, nem gondoltam volna hogy így beragadsz, ha eladtad volna, mikor kijöttek a hírek, hogy perlik a céget a perből megmaradtt 2 milliárdra, majd beteszed más papírba a pénzed, valószínű, hogy a bukód vissza jött volna. de ezek csak feltételezések. a döntés a te kezedben van. sajnos ha nem jönnek ki hírek, ez is visszacsorog oda ahonnan jött, hasonló felhúzás volt 600 környékéről kb. 800-ig pár hónapja, igaz akkor volt a High-Tech.es hír. most még hír nincs.
...hát nem irigyellek!!!...ismerem az érzést!...én 2000-ben ragadtam be 1400-on (szerencsére nem sok volt), eltettem a papírt évekre, majd 2005-ben 480-on ugyanannyit rávettem, és végül tavaly kiszálltam a per bejelentés után ~1400-on.
Mióta ülsz benne?Mert ha,már régóta akkor ne most add el amikor megindul felfelé.Várd ki a végét inkább.Most a kis papirokon van sor.És szinte dublázódik mind.Ha megnézzük őket.Szerintem!De ez csak egy vélemény.
Szurka nemtom, mirol maradtunk le, de nekem 730rol van pentekrol par szaz eFt-ert, csak ugy. Sztem, ha 800 felett marad, barmi lehet belole, ha nagyon visszaesik, felejtos.
Pannonflax