:D Most irigy vagyok kicsit... jó volt az IM koncert ? Eszembe is jutott egy régi pokolgép sor erről: vas szüzekkel fekszünk és kelünk. De tudnotok kell minket csak azok ítélhetnek el, akik életükben sosem vétkeztek... hallgatok is gyorsan egy IM albumot. Aki az IM-et szereti rossz ember nem lehet :D
Már ne haragudj de ki beszél rólad,engem nem érdekel a pakkod,nem rólad meg a pakkodról volt szó.meg nem vitázunk itt csak eszme csere van azt kész.(árfolyam rángatásáról,asztalnál ülő játékosok számáról,meg a valós háttérről volt szó,meg öntő Ödönről)legalábbis szerintem. nem tartozol beszámolóval! a többit érdekli a tevékenységed,meg a gigászi pakkod.
R100 rosszul emlékszel, amikor legutóbb bezuhant az árfolyam 129-ig, nem elment a kedvem hanem vásároltam, rögtön reggel, ahogy előző nap mondtam. Aztán eltűntem egy hétre valóban... Nepálból nem volt olyan egyszerű netezni. Ha még visszacsorogna, megint vennék. A kivezetésre meg törvény van, nem olyan árfolyamon vezetik ki amilyenen akarják. Na akkor kell karbantartani majd az áfolyamot ha tényleg kivezetés lenne. De mondom, ez csak egy megérzés a részemről.
Csak hogy lásd.. iron maiden (tudod mi az?) Koncertről kijöttem. Telóról elmagyarázom neked... én mást látok a könyvekben és hiába erölködsz nem adom a pakkomat.
Ha meg más eladja nekem csak jó.
uh vita lezárva vissza koncertre, a többi meg holnap béten...
lesz itt gebasz nektek majd meglátod múltkor is lefagyott a mosoly az arcotokról mikor bezuhant többször is úgy ahogy én mondtam akkor amikor én mondtam,ma nagyképűek vagytok holnap már nem biztos!hangulatingadozásod van akkor beszélsz mikor emelkedik,ha holnap -20%lenne rögtön felszívódnál megint mint múltkor nekem nem jön be semmi.jóval névérték alatt vezetik ki,nem gondolod majd,hogy kitömik a zsebeiteket,a semmiből.a sajátjukat igen.
De persze az egész csak egy hasraütés, :D egy dolog viszont következetesen felbukkan a gondolataim közt, már talán egy hete írtam. Semmi ilyesmiről nem tudok, nincsenek se belső se külső infóim, de ha azt nézem amik történtek, mindíg beugrik egy szó. Kivezetés. Ami egyáltalán nem biztos hogy nekünk jó lenne.
A cégben pedig az én kis buta agyammal annyi történt hogy az 'új' tulajok tiszta vizet öntöttek a pohárba, megszabadultak a veszteséget termelő résztől, a veszteséget elhatárolták és kivitték a papírból. Az 100 forint alatti papír ár a csődeljárást és a megszűnést árazta. Ha nem speki szemmel nézem, kb itt a névérték fele kétharmada körül kellene mozogni a papírnak természetes úton is. Egyelőre várakozó állásponton, képes-e az 'új' menedzsment jobban működtetni a céget. Egyébként a 300 ft névérték, szerintem kb. a reális értéke a cégnek.
De... nem véletlen tettem minden 'új' szócskát idézőjelbe, mert amit leírtam, csak a látszat. Az ördög pedig a részletekben lakik.
R100, eddig semmi nem jött be amit eddig mondtál a papírban. Miért dobálná 166 on, amikor 200 fölött se dobálta ? Fogja Ő kitömni a jónépet, de tutti nem pár forint haszonért állt bele... nekem jóval magasabb az átlagáram mint Ery -é, de én is min. duplázni fogok vele. Kitartás, türelem kérdése.
Pannonflax