nem biztos.. már megy a CNBC-n a spinning, hogy nem is olyan nagy dolog ez a Dubai cucc. Megveszik, mint ahogy eddig is. szerintem nem hagyják bedőlni és ha csak -90 pont, akkor meg jobb mint gondoltuk és jövő héten jöhet a Mikulás.. egyszereün nem akarják tudomásul venni, hogy szar minden...Ez még nem az igazi pánik, most úgy tünik, egy két nappal alatt lecseng.. Jobb most mozizni, mert itt megy a kicsit szopatása.. majd 5,800 full, tőkeáttéllel short, vagy alacsonyabban.. Ukrajna persze bezavarhat.. Ott is levegőben lóg valami..
nullában azaz mindent levonva plussz 1600 ft---- de el kellet menjek a gyerekért... nem akartam itthagyni csak úgy.... 15458-15410-broki díj... nem lehet mindig tökéletes...
Indítottam újat 5215-ről,nem tudtam magasabbról,mert hülye fejemmel mindig a legmagasabb pontján akartam venni! próbálom a reggeli bukómat visszahozni,legalább egy részét a 15-20e-nek! :(
Én is azt várom ,hogy visszamegyünk 200 alá, bár k@rvára szeretnék ezt felhúzni.
Az alábbiakban bízom:
1. Jelenleg az usa premarket már nyitott és a bankpípírok -4 és -5 között állnak, nem semmi...
2. ...ha egy kicsit is bizonytalan, akkor a reggeli bevásárlók realizálják a nem semmi méretű longjukat.
3. ami futik azért még mindíg igen lent
4. a dubai-i emír nyilatkozata nem volt túl megnyugtató...szerintem
5. összességében tegnap is állt már az oti itt, de a futik azóta még lejjebb vannak és nagy volt az ázsiai zakó, amit az amik már lehet, hogy észrevesznek
6. Túl rövid az idő, hátha nem mernek félidőben belevenni az amik az esésbe.
OTP részvényesek ide!