Az új arculatuk meg nehéz feladat, vegyszer, védőruházat, toxikus zóna, stb. No, nem olcsó tevékenység, de aki csinálja ezeket a nem mindennapi feladatokat, az kaszál. Mi meg pozitívan gondolkodunk, adjuk a pszicho oldalt...
Figyelj csak .Felettem te ne vádaskodj mert kurvara nem szeretem,Nem vagyok en fel beszélő.sose mondtam olyat ,hogy ez 40 k lesz azt az ehepre irtam.Itt vagyok ne parazz olvasom a fórumot.Ellenben veled akiről latszik,hogy olcsó Jóska vagy mert szeretnel lent venni.Te viszont lebeszelo vagy.felolem bármit írhatsz de engem ne vegyél bele az otromba hazugságaidba mert azt kikérem magamnak.Ha nem tetszik egy papír akkor oda ne írkálj.
Ó jó hogy mondod, mintha osztalékról is lett volna itt valami kodosites. Mindegy, engem kiidegelt ami itt megy. Neked és a bennmaradóknak sok türelmet és sikert kívánok. Szükségetek lesz rá :(
Arról nem beszélve, hogy a nagy felbeszelok pl mogyi, youko, maysee stb is eltűntek. Milyen érdekes... Na többet nem írok ide, a közelébe se nezek inkabb. Sziasztok.
Itt inkább T kategóriába vissza baby lesz lassan és még lehet örülni ha nem megy a Karton után a levesbe. Sosem bántam még meg ennyire egy vetelemet sem :(
Soha nem volt tetemes mennyiségű reszvenyem itt és ezek után fix hogy nem is lesz. Persze aki élete végéig itt akar ülni és nézni a 10-12k közötti kereskedést 10-20 darabokkal annak szíve joga, csak azokat akartam megóvni a beragadastol akik a 40ezer és társai álmok miatt vesznek. És akkor még nem is említettem a valton meg a Garancsi sztorikat....
Ja! Én a legkedvesebb BARÁTOMNAK akartam magasztos ajándékba venni, de Ferike nem bízik a papperban. Én látok ' jövőt!! A forg.növekedése sok mindent el fog árulni... 😊👍😁 További szép napokat!
Őrmester részvényesek ide