Szerintük itt is lehet... Azért én 90ft körüli nutexbe vagy borsot sem várok, de még mindig több esélyt látok arra hogy ott 30rol 90re megy mint itt innen 40-50ezerre. Persze 50ezer 1 részvény, leírni sem tudom a röhögéstől.
Gondolom menne nutexbe. Na nem mintha az jobb lenne, de ott legalább van fogalom, azaz ha nem jön be akkor minimalis bukoban ki lehet szállni. Innen kiszállni sem lehet.
Te mi a faszert figyeled ezt a papírt ha ennyire szar?Atlatszo az olcsón vennék lebeszelo dumák.Sajnalom,hogy lelkileg ilyen éretlen vagy.De nyugi mindig van idő és tér fejlődni.👍
Megfogadtan, hogy pont az elozo hozzaszolasok miatt nem fogok irni, de itt pontositanek. Aprilis 6 al 41.222 db volt neki, szerintem ez azota nott. Mindenki szamolja ki maga mennyi a kozkez.
De így van.viszont megfeledkeztek arról a tényről,hogy itt ilyen forgalom mellett Hali sem tud eladni és ha közben kijön egy hír hogy eladott itt menekülni fognak tehát megint Nme fog tudni eladni.Halinak 35 vagy 39 ezer db papírja van.
Hali akkor adja ha jól róla BÉT közlemény,Ha egy darabot elad akkor is azonnal kell jelentenie.Eddig nagyon gyenge próbálkozás.Tudszte ennél jobbat is.Huzzal béke csak kemenyen👍😂😂😂
Őrmester részvényesek ide