csak krumpli volt , snapsz nem járt hozzá , ne told túl a szekeret ( avval akarták a szegényebb rétegek szavazatait az ellenzéki összefogás megvásárolni ---- kevés volt , snapszot is kellett volna adni , akkor nem lett volna 2/3 )
a központ figyeli, megvan-e a kívánt nyelvcsapásszám. utána vizsgálják a nyelvek szarosságát, és bármelyik paraméter nem megfelelő, akkor nincs ingyen krumpli és pálinka. nehéz a sorsuk...
Volt RAM is ,Cicusnál. De teljesen mindegy. Nekem csak az lenne a kérdésem! Hogy mi a faszért ide járatok okoskodni? Nincs elég oldala a Fidesznek? Én nem vagyok se jobbos sem balos. Egész egyszerűen szeretnék objektíven tájékozódni. Már se Rádió , se tv, nincs szinte amit ne a Fidesz uralna. Itt lehetne normális diskurzust folytatni a nem Fidesz fanoknak, Hátha tájékozottabb lenne a nép! De ti akkor is ide pofátlankodtok , és tele szemetelitek a fórumot!
Ismétlés a tudás anyja, nem árt ha a köteles beszédet újraolvassák a fideszpártiak, mert így nem kell párhuzamos valóságban élniük.
Törölt felhasználó2022. 04. 12. 15:32
Semmire nem megyünk azzal, ha a fszkalapok múltidéző , idióta beszólásaira reagálunk. Ezek a beszólások, és válaszok semmi használható információt nem tartalmaznak a jelenre, és a jövőre nézve, csak árnyékbokszolás.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!