egy hete szerdán 2.66mrd volt a forgalma de úgylátszik az a mutyio része volt csupán ezs egy szar NER mutyi papír , egy veszteséges holding egy fidesz maffia
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
a kibocsátó érdekkörébe tartozó konszolidációba bevont – rendszeres és rendkívüli
tájékoztatás megtételére nem köteles – társaságra vonatkozó információ közzétételéről
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy u.
59., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”), eleget téve a rendkívüli
tájékoztatás körében meghatározott kötelezettségének, ezúton tájékoztatja a Tisztelt
Befektetőket, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és
Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 8086 Felcsút, 0311/5.hrsz.;
Cégjegyzékszám: 07-09-007959; adószám: 12671003-2-07; továbbiakban: „Mészáros és
Mészáros Kft.”) arról értesítette a Társaságot, hogy a VABEKO Műszaki Kereskedelmi és
Szolgáltató Kft.-vel (8600 Siófok, Fő utca 260.) 70%-30%-ban megosztott közös konzorciumban
az NKM Földgázhálózati Kft. (székhelye: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20.), mint
ajánlatkérő általi, a szolgáltatási területén található gázhálózaton végzendő rekonstrukciós
munkára kiírt Uniós keretmegállapodás alapján a verseny újranyitások lefolytatását követően, a
legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlatával 204.365.820,- Ft értékű konkrét szerződés
megkötésére és feladatok elvégzésére lett jogosult.
OPUS GLOBAL Nyrt.
Igazgatóság
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Az OPUS GLOBAL Nyrt. saját részvény vásárlásáról
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út
59.; cégjegyzékszám: 01-10-042533) (Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy
a 2020. március hó 23. napján közzétett tájékoztatásban foglaltaknak1 megfelelően az MKB Bank
Nyrt. tájékoztatása alapján, annak közreműködésével 2020. április hó 14. napján 28.907 db saját
részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban 273,6 HUF átlagáron.
Az ügylet eredményeként a Társaság saját részvényállománya 18.282.975 darabról 18.311.882
darabra nőtt, ami a kibocsátott teljes részvénymennyiség 2,60%-a.
én csökkentettem záróban a mennyiséget 160.ról swingre vettem . sztem nagyon rossz lesz a q1-2 a szállodák miatt az hogy vesznek é valamit céget, az talán enyhít
Mondjuk a mai napból ne vonjunk le következtetéseket, hisz a nap nagy részében nem is volt kereskedés... Ha megnézed az OTP-t, akkor ott is alig volt forgalom, alig volt négyszámjegyű kötés a mai napon...
Opus real.