Nekem az a véleményem, hogy ebben nincs igazad. Valamint az opus honlapon is már ott szerepelnek a cégek a portfolioban. Én nem bízom bennük, de azért ne nézzük már őket ennyire dilettánsnak, amikor kivitték a cégeket párizsba is ezzel az infoval.
Ha jon a kibocsatoi hir, akkor mar keso van. Ha csak nem az a hir, hogy ML annyi kilo aranyat oszt mindenkinek, ahany darab reszvenye van (bar valoszinuleg akkor is rovid tranzicioval arany aron lenne az opus). Szerintem most bevasarlasi idoszak van, mindenhol. Turelmetlenkedni pedig nem kell, foleg, ha tavaly megcsinaltal 10 evnyi 20%-os hozamot.
Jól látod. Én sem szívlelem a babos marslakó féle nagyhangú feléneklőket. Ők azok akik akkor adják legjobban amikor mást próbálnak meggyőzni hogy holnap 1500. Kisstílű alakok.
Hagyjuk mar.. ha ugy gondolod, nem lesz apport es mar "be van arazva", akkor, ha kiderul, hogy nem lesz, "ki fog arazodni", nem? Akkor meg minek "tartod a pakkod"? Nem kellene annyi urget meg tiplit venni a nyugdijbol, oreg :)
Üdvözöllek babos. Igen, azt is állítom hogy be van árazva az apport. ( ami egyébként nem fog végbe menni szerintem ). Miért? Ez a tőzsde. A kereskedők jövőbeni vélt vagy valós eseményeket áraznak. Ez esetben inkább vélt :D
Viszont tartom a pakkom. Nem politizálok. Nem amiatt. Hanem mert azt is gondolom hogy üzletemberek vezetik a céget. Így biztos vagyok benne hogy lesz meglepetés. Szvsz még ezen a héten.
:))))) nem lesznek.. menekules.. korabbi dumaban mar be vannak arazva.. elore ellovod a klasszikus hirre adunk tortenetet. Nagy vagy! Csak hat hazudsz es befolyasolsz. :))
Remélem nem az ami ma, mert akkor már ott tartunk, hogy a 710-720-as szinthez képest közel -10%, vagyis lehet dobni kell(ene). Viszont bízom a papírban addig , emeddig Orbánék kormánya megvan a helyén, még ha erősen kormány(Orbán) ellenes is vagyok.Ha 650 alá esik , akkor viszont nem fogom tudni magam rávenni hogy dobjam , mert ott azt fogom érezni, hogy bármikor emelkedhet egy nagyot.Nehéz ügy , mint mindig.
Opus Global Nyrt.