Lol,ez igazan egy helyenvalo felvetes. En mergemben elmentem egy jot futni,meg gimnasztyorkazni,most meg inkabb egy kavezoban bamulom a csajokat,mint ezt a banatos bekafost.
így van. profi nagy pakkal rendelkező eladó adja egész nap. Én ilyenkor nem veszek... majd ha ugyanez a tendenciózus viselkedés átáll vevő oldalra akkor veszek én is....
Gondoltam ra,h elmegyek a kgy-re,de aztan rajottem,ket pogacsa nem er annyit..:-) Meg igazabol azt gondolom,h latvanyosan megtortenik a kitarazas vasarnapig,szinte barmilyen hir johet mar,az elmult havi esestol jelentosebbet mar ugysem okozhat,hiszen eleve a szart arazza elore most a piac.
Elmeletben igy kellene h tortenjen,a nagy volumenu mindenaron ma eladas is ezt tamaszthatna ala. Na persze meg nem tudhatjuk a holnapot meg a penteket,pl tegnap is siman hiheto volt,h vegre elfogyott az elado pakk hiszen mar egy honapja adja minden egyes nap az 58 lezuzasa ota,aztan tessek,most meg szinte meregbol es izombol adja,mikozben mar 1 millional jar a db szam csak ma.
Jó hír viszont, hogy ezek szerint rajta kívül más nem nagyon adja, legalábbis nem állnak be a könyvbe.Elképzelhető hogy sürgősen szüksége van nagyobb mennyiségű készpénzre és ezért adogatja, arra vigyázva hogy ne nyomja le hirtelen az árfolyamot mert akkor csak jóval olcsóbban tudná eladni. Bízzunk benne hogy így van és hamarosan meg lesz a szükséges pénze, utána fordulhat a kocka! :)
NUTEX részvényesek topikja