A Nord, az Est és a Nutex is "hírre" vár. Szerintem nem hagyják egyik céget sem parlagon,még az előzmények ismeretében sem. Csak kérdés,hogy melyik mikor kerül sorra.
a kisbüfik sehol nem vesznek meg több millió db-ot kolléga...ha egy speka /vagy köre/ vette meg, akkor pedig tudjuk mi várható :) amúgy tisztában vagyok a kockázattal, éppen ezért a várható hozam is hatalmas. a többire térjünk vissza fél-egy év múlva :)
illetve a technikai kép is érdekes: https://invst.ly/b6z18 ahhoz képest, hogy szinte tev. nélküli a papír, millió db-os kötések voltak benne, ami nálam összekapcs. a nord, futur, stb mintával.meglátjuk: "ha kicsi a tét a kedvem sötét" :)
persze a tőzsdén két irány van..bár én tulajként felfelé várom, de nem bíztotok senkit, hogy vegyen, mert midenkinek más a kockázatvállalási hajlandósága pont erre utaltam..2016 előtt más világ volt a kispapírok körében a bét-en, ezért is maradtak ki a régi motorosok /vagy szálltak be/ki későn/hamar/ a kispapír rallyból. Elkönyveltem, hogy a papír eshet 30-40-%ot, de azt is, hogy 4-5x-het is :)
NUTEX RALI INDULT