Ebbe a papírból ne vegyetek egy db-ot se, értelmetlen, vegyetek Zwackot, már 1db-al is italcsomagot kaptok a közgyűlésen, megéri, én tavaly vettem olcsón 12db-ot.
Ne hasonlítsd a Plotinushoz, az egy hiteles cég mióta elindult Zsidayval, igaz nevet váltott, de mindig hiteles személyek vezették, ezt Csereklei és Galamb használja a saját vagyongyarapodásukra, a telephely nincs is a cég nevén, nen folyik üzleti tevékenység, 100% az is h be se járnak dolgozni a céghez, abból élnek h eladják az újonnan kibocsátott kamu részvényeket, ezek szánalmas megélhetési gazdasági bűnözők.
Sosem fog jönni befektető, egy nagy tőkés nem hülye, épeszű ember nem ül le tárgyalni Galambékkal, akik évtizedek óta játszák a piti szánalmas játékukat ebben a cégben, ez az ő kis szánalmas versenyképtelen trutyi birodalmuk!!!!!!!!!
1; Húsvét pénteken zárás előtt leöntötték. Az mindig a szándékosan alacsonyan tartás jele.2; Nem az a fontos, hogy mi az árfolyam, hanem, hogy a nagy darabszámú tételeket veszik meg.... 3; Azért nincs erőszakos előre menetel. Azt jobban szeretem... Szépen csendben most ugyanaz visszafelé. Naponta 1-1 Ft fel. A kérdés meddig és miért? (De mondjuk ez nem egy komoly forgalom.)
NUTEX RALI INDULT