nagyon sok neked ez a szöveg, így elsiklottál a valódi lényeg felett.....
segítek!!!!!!!!!!!!!
***A Társaság a mai napon ügyvédi letéti megállapodást írt alá, melyben 2.434.966 darab Kötvény a Társaság, mint letevő által letétbe helyezésre kerül legkésőbb 2018. december 16. napjáig. A letéti megállapodás alapján a fenti alaptőke-emelésben résztvevő személy (a továbbiakban: Jogosult) kérésére a Társaság köteles a fenti alaptőke-emelésből származó, és még a Jogosult által át nem ruházott részvényeket a letétből ugyanakkora darabszámú Kötvényre cserélni, amennyiben a 2018. december 16. napjáig tartó időszakban a Társaság igazgatótanácsa, vagy közgyűlése új részvények forgalomba hozatalával történő alaptőke-emelésről dönt, a Társaság, vagy az NTX Holding Ltd. jogerősen felszámolás, vagy csődeljárás alá kerül, illetve amennyiben a Társaság a részvényeit a Budapesti Értéktőzsdéről kivezeti. Amennyiben a 2018. december 16. napjáig tartó időszakban a fenti feltételek egyike sem következik be, úgy a letétből a Kötvények a Társaság részére kerülnek felszabadításra, és a letét, valamint a Jogosult fenti jogai megszűnnek.***
lefordítom neked, mert szerintem nem érted. szóval Civin a 2.534.966 db kötvényéből csak 100.000-et tudott nekik pénzért visszaadni (általad emlegetett kincstárjegyekre csere), a maradékra nincs zseton. próba-szerencse alapon azokat részvényekre cserélik, de van egy csavar a történetben, mégpedig az, hogy a kötvények 16 hónapig még ott maradnak biztosítéknak. azaz Civin azt mondta nekik, hogy legyen részvény, de akkor viszont 2018. december 16-ig nem rontják a bizniszét újonnan nyomtatott részvényekkel. hát ez meg miért volt olyan fontos a mesternek? vajon mit is fog csinálni 2018. december 16-ig Civin ezzel a 2.434.966 darab részvénnyel? miért zavarná a mestert az, ha újabb és újabb adag részvényt nyomtatna a nutex vezetősége? rontaná az üzletét, ha rajta kívül más is nyomná ki a részvényeket a kisbüffencseknek a béten?
látod, így jártál. nemsokára jön közel 2,5 millió friss, ropogós részvény, amit 2018. december 16-ig kell Civin mester megmozgasson. milyen jópofák voltak, még le is írták a nagyközönségnek, hogy a következő 16 hónapban tolják majd ki a részvényeket, ezerrel. te még mennyit tudsz ebből megvenni? darabonként mennyit adsz érte?
van még egy jó hírem neked: civin mesternek lógnak további 105 millióval is, az egy másik kötvénysorozat. azaz ami most jön, az az első menet. készülj a másodikra is, az talán 2019-ben jön.
EnSzoltam
2016. november 15. | 13:07
előzmény: #87 EnSzoltam
Utolsó nyögések!
02
válasz erre
EnSzoltam
2016. november 14. | 12:41
előzmény: #86 EnSzoltam
No reccs! Indul a prómóciós év lefele!
02
válasz erre