Latod ez a masik, az osszes nicket ramraktak.
Annyi, hogy garantalt ilyenkor az otszorozes. Ezt ird fel 72es arral a monitorodra, aztan ha ott lesz, jot rohogunk rajtuk.
Trollok. Van aki azt mondja beepitett emberek, fizetett lebeszelok. Ez is egy szakma.. valaki fizet a kitaraztatasert, mert addig a megbizojuk fullra vasarolja magat. Most kitarazasnal megbizo keres 500millat. Ok kapnak 50ezret havonta mondjuk.. tiszta biznisz.. kisbufik kimaradnak, szetbukjak magukat. 13on Autofan dobott at felelmeben 75kt nekem... Annyira mondtak neki, hogy kiment minden ertek.
Legalabb valaki oszinte... Ha nem nyomjak minden nap az emberek agyaba, hogy csod lesz, bukta, kiment az ertek 6tol 23ig. Mindenki jol kereshetett volna. Most joizuen eszik a bablevest, spenotot, kapaljak a kertet, szedik az eti csigakat, es kekturaznak.. ennyi..Ja es macika kozli ma O egyebkent jokat keres konzumban. :)))
Az elet vidam :)
Engem nem zavar. Akkor amikor eladtuk jo volt. Tul kell lepni. Most vesz 2000darabot az ember 2.2millaert?! Hajra,akinek jo..
Nekem van mast venni.
Nutex minden idotav strong buy investingen
link
a nyűgtex se fizette ki az osztalékot. kb ennyire megbízható tolvajok
de offshorra volt pénz, elérhetésük nincs, levélre nem válaszolnak. telefon néma süket
remek cég ))
NUTEX RALI INDULT