Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Hogy áll ? Itt a hutteben minden rendben van, sőt tegnap megjottek ocsemek is és bejelentették hogy nagybácsi leszek egy #uncle pólóval. A hetem már el nem baszhatja semmi ! :)
a Piac Úr, úgy veszi el a pénzünket, hogy kihasználja azt, hogy felfokozott izgalmi állapotban, sorra rossz döntéseket hozhatunk, így Ő gazdagodik, mi leszegényedünk. Aki az érzelmein nem tud felülkerekedni, az sajnos jobban ki van téve annak a veszélynek, hogy rossz döntést hozzon! De mi kemények vagyunk mint a Brill...
örülök, hogy nyugodnak a kedélyek, a Piac Úr, a higgadtságot jobban honorálja, a kapkodásnál. Egyébként azért vagyunk itt, mert egy csónakban evezünk, és nem azért, hogy egymást baszogassuk...R: 60,60
Mar csak pszichesen is jobban mutat,h 6-ossal kezdodik az ar. Mit mond a TA-d,mennyit nem lenne szabad szignifikansan atlepni? (megjegyzem altalanossagban veve nem hiszek a TA-ban,nagyon kulonoskeppen az ehhez hasonlo papiroknal,de azert kivancsi vagyok)
En futurral jartam igy,par hete v nem is tudom mikor vettem,aztan szepen meg sem allt 30% minuszig. Kepzelheted a fejberendezesemet. Aztan mikor szo szerint es kepletesen is hideg vizet ittam ra,mult het vegen eladosorba is kerult.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!