Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Mondjuk ez már megér egy szolgáltató váltást! Amúgy nem vagy bolond. De remélem hogy nem csak tartják, hanem meg is indítják. Elvégre ez most ugye SPEKA papír! :D Akkor ideje lenne a spekáknak meghúzni, hisz kiürült a könyt valamelyest
én azért izgulok, mert nehezen tűröm a minuszt. A szaros otp piaci vétele nem teljesült 60 körül, bezzeg 80on igen. Nem nagy tétel, de akkor is. Tehát bolond vagyok? Én nem 20as vétellel ülök, és nem minden mindegy.
Egyelőre ezek csak visszatesztek sajnos. Annak örülhetünk, hogy nem "tapadós" alsó limitünk van, viszont nincs jele fordulatnak, amíg legalább a felső rés nincs betöltve. Holnap egy doji már jó volna. Rengeteg még az olcsó papír a piacon, bőven van sajnos, aki adni tud még nyerővel. Mondjuk csak a bolond izgul ezen a nagy esésen. A piac attól nem fog másfelé menni sajnos, mert mi azt akarjuk.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!