Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Szerintem feltétlen.Én nem adtam el egy darabot sem, de mindenkinek egyéni, hol vesz. A tegnapi vételemet én elrontottam 55-nél, jobb lett volna ma venni, de így is 30 alatti az átlagom. Réstöltés, ha lesz, én veszek még 20k és szerintem az erre szánt keretem el is lövöm, felfelé már nem bővítek.
Próbáljunk meg mi is felnőni a feladathoz, még ha sok részvényest bosszant is. Én a magam részéről nagyon igyekszem nem visszatámadni, mert akkor megint sok és végeláthatatlan és főleg értelmetlen beszélgetés kerekedik ki itt is. Sly most 3 napig nem lesz itt, várjuk vissza továbbra is normális beszélgetésre!
tiltsál nyugodtan, Rád vallana az is ettől még be vagy ragadva a sz@rba hiába figyelmeztettek páran, illetve próbáltak gondolkodásra ösztönözni... na mindegy, én léptem innen magamtól is, bárhogy történik a charton rajta van minden fibó nélkül is
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!