Szegény? Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de aki ekkora volt, azt Én nem tudom sajnálni. A jegyzés környékén az egész az egész internet tele volt azzal a jóindulatú figyelmeztetéssel, hogy erősen túlértékelt a papír, ne vegyenek. Én is írtam egy csomót a Facebook oldalukra, de a sok agyhalott egyszerűen nem volt hajlandó gondolkodni, simán elkönyvelte rosszindulatú, tipikus irigy magyar megnyilvánulásnak a számokkal alátámasztott érvelést, kaptam én mindent a nyakamba. Kb. úgy mint itt szokás némelyik topikban :)
Ezért szeretem a tőzsdét. Lehet nagy pofával hőzöngeni, de itt nem segít kinek a kije vagy, ha hülye vagy kapsz egy pofont, aztán vagy tanulsz belőle, vagy elsunnyogsz behúzott farokkal.
Olyan jól sikerült megnyugtatni a befektetőit, hogy újabb komolyabb eladó állt be a könyvbe, most már 550-re. Vevő meg ezen a szinten jól láthatóan nulla.
Törölt felhasználó2015. 09. 28. 10:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
link
Aki szeretné esetleg teljes egészében elolvasni a személyes hangvételű közleményt, az a BÉT honlapján megteheti, sőt még egy videóüzenet is készült a hatékonyabb tájékoztatás reményében.
Én még azért azt nagyon várom, hogy valamelyik politikus köcsög is odaáljon a legnagyobb hazai sutyerákunk mellé!
Persze a MNB is felvásárolhatná ezt a szart, mint igazi hungarikumot!
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)