Nem tudják, talán csak 100-ig, 200-ig, ki tudja mennyi errefelé a nagyon hülye. Az biztos, hogy megpróbálják, mert fogalmuk sincs, mit tehetnek meg és mit nem. És ez a próbálkozás generálja az esést.
Attól tartok nagy esés jön, mert Norbinak és Rékának vissza kell adni azt a kétszázegynéhány milliót, amivel a végén a BC meglökte a dolgot, hogy sikeres legyen a jegyzés. Norbinak és Rékának a következő nagy kiadásai jönnek sorban:
- Az alaptőke emelés összegét be kell fizetniük a cégükbe
- Mi kell fizetniük az adót
- Vissza kell adni a 200 milliós kölcsönt
- André esedékes jussát is ki kell pengetni
Mindezt úgy, hogy a dec. 31-iki mérlegben mindez ne látszódjon… de így vagy úgy a részvényállományukon meg fog látszani, ha eladnak. Mer’ eladnak, másképp hogyan fedeznék ezeket a kiadásokat?
"Én nem adnék el egy darabot sem, mert legalább egy év végi zárómérleg, vagy a jövő október és a mostani különbsége a mérvadó."
akkor ki szórt vajon????
jövő október és mostani különbsége?
érdekes összehasonlítás, de mi az auditáltaknak hiszünk, lehetőleg neves cég részéről persze
savanyú a szóló)))) link
a lelkes hívek a pénzükkel miért nem szavaznak?
"A részvény piacon ez egy természetes dolog, hogy mozog az ár. Ez a legjobb mutatója annak, hogy a céget figyelik és foglalkoznak vele. Szerintem remek első nap volt!"
gondolom nem látott még 1. napot a béten
ilyen napközbeni esésre és pocsék átlagra én nem emlékszem
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)