Ez elsősorban üzleti témájú s nem bulvár fórum. :)
Személyeskedést, irigykedést látok itt. De azt szinte egyedül én írtam le, hogy a tőzsde egyik lényege a tőkebevonás elősegítése. Elhangozhatnának itt konstruktív érvek pro és kontra a tőkebevonásról.
A blogomban kiszámoltam, hogy nagyjából mennyi saját tőke fog egy részvényre jutni a sikeres tőkeemelés után. stb. Az bezzeg nem érintett meg senkit. :)
ha tárgyilagosak akarunk lenni, sóbertróbert egy pöcs, sikeresen működő üzleti vállalkozással. aktív eutanáziát kérnék, ha tanulni akarnék tőle. vannak olyan sikeres vállalkozók, akik nem pöcsök, inkább azoktól tanulnék. szerintem nem érzékeled pontosan, hogy mi megy itt: senki se fortyog az irigységtől.
Nem akartam ilyen indulatokat kelteni a beírásommal.
Nekem nem különösebben szimpatikus S. Norbert, de ha tárgyilagosak vagyunk, ő egy sikeres ember. Lehet itt kollektíven fortyogni az irigységtől, de ez rengeteg energiát emészt fel, helyette sokkal célszerűbb ezt az energiát a saját élet jobbá tételére fordítani. Irigység helyett sokkal célravezetőbb tanulni ezektől az emberektől.
Németországban, vagy a Skandinávoknál nem drága, de itthon!!!
Asszonyt megkérdeztem mert régebben vett Norbis cuccot párszor, meg van Réka CD is. :-))
Azt mondta: q....a drágák és szte jó sokszor átütött a péksütiken vmi mellékíz(az lehet az édesítőszer mondtam én..)
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)