Lehoka,
én még emléxem azokra az időkre, amikor a bal oldal volt bajban, válságban... és nem kívántam kárörvendően az összeomlásukat. Ennyi. Nem vagytok szálat sem különbek, mint a fideszes tábor.
"Orbán Viktor tesz javaslatot az új Fidesz frakcióvezető személyére a képviselőcsoport csütörtöki első munkaértekezletén - nyilatkozta Szijjártó Péter szóvivő a lehetséges frakcióvezetőre vonatkozó
találgatásokra. "
Nem a frakció szokott javaslatot tenni?
Vajon el fogják-e fogadni a jelöltet?(költői kérdés)
Dehogy utazom rád!
Sőt, ebben gyakorlatilag egyetértek Veled!
(Az lehet, hogy a részletekben már nem értenénk mindenben egyet, ha mi valósíthatnánk meg ezt az oktatási reformot, de mivel ez kizárt, ebből nagy vita nem lehet közöttünk.)
Az ilyen dolgok feldolgozása szerintem oktathatatlan, max nevelhető.
De ezen felül is van egy csomó dolog amivel a suliból kikerükők nincsenek tisztában, pedig oktatható lenne. Pl.: jogaik mondjuk a munkavállaláskor, vagy ha vesznek egy cipőt a boltban.
Ha Te nem érted azt amit leírok, az nem azt jelenti, hogy engem nem érdekelnek a tények!
Törölt felhasználó2006. 04. 25. 11:34
Akár elolvassátok,akár nem ez volt így a jó eredmény nem a fidesz populizmusa győzött.
Törölt felhasználó2006. 04. 25. 10:23
\"Nem a fenköltbõl kellene többet tanítani, hanem a mindennapból (gazdaság, jog, számítástechnika, stb)\"
Ha nagyon az oktatott iskolai anyagot tekintem alapul, akkor azt hiszem hogy a \"mindennapos\" tárgyak kevesebb segítséget nyújthatnak olyan helyzetek megoldásában, mint pl: megromlott házasság, elhunyt hozzátartozó...stbstb.
Az ilyen helyzetek fel -nem-dolgozása pedig kiejti a személyt mint \"hatékony termelõt\" is a piacról. Fú, ez de csúnyán hangzott!
Maximálisan igazad van Spade!
Gondolta nélkül nincs ember, Alapinformáció nélkül nincs gondolkodás, nincs meg az összefüggések látásának képessége.
Kanyisz, úgy látom, az a fajta, akit nem érdekelnek a tények, csak a saját elgondolása, csak amögött, ha nincenek információk, adatok, nem ér az semmit, s ha valami helytálló is szerinte is, akkor hozzáteszi, hogy ez megváltozó helyzet. Komolytalan!
Senkit nem szeretnék megbántani,de itt a fórumon,aki estleg fidesz szimpatizáns,az remélem tanult,a pártjával együtt abból hogy ez a politikai stílus Hazánkban nem járható.Sziasztok.Mszp.
Hát épp ez az, az alapvető összefüggésekkel tisztában kell lennie, sőt, tanulmányai során erre koncentrálhat. A tényeket, képleteket viszont nem kell bebifláznia, elég csak tudnia
mit, hol kell keresnie.
Hasonló az egész a puskázáshoz, aki hülye mint a s@gg, annak tök mindegy, úgyse érti a feladatot, és ezért nem tudja a megfelelő képletet kiválasztani a puskáról. Az értelmes meg kíméli az agyát a biflától.
"Ez nagy hülyeség, több szempontból is- Ha nincs a tudomáyágra jellemző több ezer séma a fejedben, akkor nincs min gondolkodnod, és nem is tudsz megoldani semmit a gyakorlatban..."
Na igen, Einsteinnek is eltartott egy darabig, míg eljutott a relativitás elméletig.
Persze nehéz volt neki, az ő idejében, még nem volt internet, aztán saját kubócáját kellett rájönnie szegénynek....
Narancsos bukta
Érthetetlen, hogy mi volt ezzel a célja, de az biztos, hogy azok a bizonyos átltaluk elhíresült árkokat ezzel jócskán mélyítette.
Számomra felfoghatatalan a mögöttes szándék és eredmény, még akkor is, ha ez a jellemében láthatóan benne van.