"A mai bérkommentelős keret elég karcsú lehetett a pártközpontban, hogy csak te irkálsz..." Ellenben az ellenzéki oldalról csak úgy dőlhet a pénz, mert te még egész szombat éjjel is itt voltál :D Nagyszombaton éjjelén..mikor mindenki alszik vagy bulizik vagy pihen :-))) nekem még arra az egy napra sem adtak szabadnapot ?
aztán mire mennék vele.. eddig is hátul volam..::))) jöhet nekem bármelyik úgy is rajtam csattan az ostor..::)) Ott is meg ítt is!!! ennél is mag annál is.. nem szabad egy pártért meghalni azé még ott nem tartunk..
/ Ráférne mindegyikre minden pártra egy tisztújjítás Érdemleges kérdést alig tapasztalok Ráférne mindegyikre Óhh hát Ők mennyire alkalmzkodnak a választókhoz/// minden 4 évbe 1X ::)) többször írtam nem akartam kihagyni senkit..
Eddig is padlón voltak, próbáltak némi fellángolást mutatni, de egymást jobban utálják mint az Orbánt. Ráadásul ha esetleg valami csoda folytán nem fidesz kormány jönne, akkor megennék egymást, 1 évig kormány sem lenne, ezenkívül a teljes szellemi elit elhagyta őket, egyszerűen hatékony kormányzásra képtelen mind. Bohóc társulat. Egyedül Gyurcsány(i) ér valamit, de örá se biznék egy BT-t sem, teljesen lejáratta magát. Sajnálom, hogy nincs egyetlen tehetséges politikus és mögötte felsorakozó szellemi elit, aki megszorithatná Vityát.
;-) Momentum: Politikai árvák;-)), akiknek elegük van a rendszerváltást követő politikai pártokból, ezért a vezetőjük visszalép az MSZMP-s jelölt javára. (Annyira látszik, hogy fogalmuk nincs arról, hogy mi zajlik körülöttük, hogy másnap a jelölt, aki javára visszalépték visszalép egy harmadik jelölt javára. ;-)) ) Tessék mondani, ha a Momentumos fiúcska olyan jelölt javára lépett vissza, aki másnap visszalép, akkor nem kell senkire szavaznia a momentumosoknak, hiszen sem az általuk állított jelölt nem indul sem pedig az, akinek a javára visszalépett... ;-)) AMATŐR!!!!
mond azt nem úgy állnak a dolgok, mért kell újjat húzni mindenkivel aki fideszes Azt gondolod ettől fűgg az eredmény ettől be ne beszéld már..:::))) 1000X-er bemásolsz előkészített FIDESZ ELLENES CUCCOT.. Nem működik a monopol véleményeztetés bejáratása.. hogy reagál ne fgd le senki kezét.. nem szabad Ő azért áll ki Te meg azér..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül