Ahonnan indulniuk kellett az eléggé lent volt. A részvényalapú nyugdíjból köszönöm nem kérek, a vezető rétegnek anyagilag függetlennek kell lennie, ezt nem ellenzem ha van stabil anyagi hátterük, az ellenzék idején úsztunk el a devizahitellel, lehetőségekhez mérten próbálnak segíteni, adósságban függetlenedtünk a külföldtől, a közmunkából fokozatosan mennek át a normál munkavállalói világba a dolgozók, bérek emelkednek, migránskérdés valós probléma Európában,...telefonról vagyok bla bla bla
Ha csak a hatalom és pénz lenne fontos, akkor pont összefognának, hogy hatalomra kerüljenek. Persze még az sem jelentené azt, de szükséges feltétele lenne. Olimpiát Orbán sem akarta, egy szalmaszálat nem tett keresztbe érte.
“Mit nem értesz meg abból,hogy a 4000-nek a nagy része keresztény vallású,az 1300 pedig iszlám vallású?” . Miért hazudozol? . 1. Nincs vallási statisztika a 4000-ről. Tehát csak hazudod, hogy keresztény. (még a kormány se állítja ezt, tehát túl is hazudod őket). . 2. Nincs olyan, hogy 1300. Hiszen azt UGYANABBÓL a tömegből szintén MI BÍRÁLNÁNK EL! Nem 1300 embert kellene átvennünk, hanem 1300 ELBÍRÁLT ÜGYET! . Mit nem értesz azon, hogy ha Orbánék találtak 4000 keresztényt a muszlim tömegben, akkor 1300-at is sikerült volna nekik? Ugyanis azokat is ők bírálták volna el. . Egy dolig, hogy kamuzol, de logikailag is megbuktál.
Ez is emberi érdekesség, hogy mindenkinek saját hit kell külön-külön. Pedig a teremtő közös, dehát mindenki a sajátjait akarja helyzetbe hozni, ezért láthattok szakadást a kapcsolatokban, kis mutyi nagy mutyi, álszentség az egész. Nézzétek mennyi új nyugati kocsi van az utcákon, úgy látszik mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti, ha módja van rá.
Ott állnék szétnyított karokkal azt se tudom/tudjuk kik jönnek be! -Már 1X eljátszották velünk!! (Lásd 400.000 ezren tébolyba volt részünk)-Eből már tanulhtnák!!
“Amióta eszemet tudom és választhatok mindig Fideszre-KDNP-re szavaztam, ha valami durva átverés nem történik ez nem is fog változni” . Az elmúlt 4-8 évben annyi durva átverés volt, hogy akkor már rég nem kéne rájuk szavaznod. Most csak címszavakban: . - Nyugdíj “megmentés”. MNYP-t törvénytelenül kizsarolták, felélték, egyéni állami számla nincs... Most mindenki bő 50%-al több megtakarítással rendelkezne, az állami pedig biztosan fenntarthatatlan. . - Devizahitelesek “megmentése”. Klassz, hogy már mindegyik Ft-os, de ezt olyan ostobán csinálták, hogy évekig gyepálták a Ft-ot, ugrasztották a banki kötségeket, majd a csúcson erőből Ft-osítottak... . - “Adósságcsökkentés”. Sokszor leírtam részletesen mekkora kamu. A GDP arányos kimutatotz adósság 80-ról 75-re csökkent. De elment 10% MNYP, 10-12% devizatartalék, van egy már biztos 3% Eximbank korrekció, kérdéses még ennek a 2-3-szorosa MFB, van egy államadósságon kívüli 12%-nyi orosz hitel... Ha ezt mind összeadod, 100 felett vagyunk... . - “Rezsicsökkentés”. Az első két évben komcsi, teljesen piacidegen módon valóban volt -10%. Azóta a világpiaci árak mélyen beestek, a gáz viszont hatósági áras, így befagyasztották fent. Tehát évek óta rezsinövelés a “rezsicsökkentés”. . - “Bürökrácia csökkentése”. Üres duma volt, a kormányzati szektor szinte dupla lett! (államtitkárok száma 3-szoros). És a teljes közigazgatásban is többen dolgoznak, mint korábban. Kisebb államból tehát nagyobb lett. . - Munkahelyteremtés. Ezt megoldották kb. egy statisztikaj csalással. Lett közmunka program, meg akik nem itthon dolgoznak, azokat is beleszámolják. Ez aztán a reális kimutatás. . - “Adócsökkentés” + egyszerűsítés. A SZJA egykulcsos lett és így átlagosan csökkent is. DE. Az ÁFA 25-ről 27 lett, és lett vagy 10-12 ún adófajta, melyeket vagy közvetlenül vagy közvetve, de mégiscsak az emberek fizetik meg. . - Korrupció csökk., leszámolnak az oligarchákkal. A legnagyobb hazugságuk ez. Szerintem nincs olyan éppeszű ember, aki tényleg elhiszi, hogy egy falusi gázszerelő 200 mrd-os lehet 4-5 év alatt piaci alapon... És ez csak egy példa. . - Migráns ügy. 3 éves durva propaganda és hazudozás ellenére ukrán bűnözőknek adtak tömegével állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim “menekültet” 3-szorosan túlteljesítve a kvótát. . Soroljam még. Orbánék jóformán MINDENBEN durván átvertek.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül