A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Saxo pénzek:a d.ben jegyzet és értékesített papírok pénzei állítólag rendben, de ők kezelték a sf ügyleteket is és itt van a nagy gubanc, ha az elsőt ami rendben van a saxó átutalná ,maradna nála a gubanc és ezen alkudozhatnának de erre a saxó eddig nem volt hajlandó, remélem az eltolcsi itt csillogtatja mald a nagy tudását...........
Ennek valami komoly oka van hogy nem közlik,utólag ki fog derülni a mutyi.Egyébként itt szerintem úgy ahogy a quaestorosok az utcára kell menni, szept 20-án ezek csak ebből értenek.
Ooooo de jól informált itt egyes ember szinte már kész csoda remélem,hogy így van,és remélem,hogy igazad van,de a Depose és kincstár jegyeket nem moshatják egy kalap alá nem,mert amúgy is külön külön voltak befektetve...Hát nem tudom,de szerintetek a kifizetéseket név sor szerint csinálják akkor ????????
Barmilyen ertekpapirral lehet kulon is kereskedni, illetve portfolio kezelesen belul is venni.
Barmilyen papirod vagy kp van a portfolio szamladon, azokat egyben, egy "termek"-kent fogjak kezelni a korabbi infok szerint. A portfolio lesz az utolso dolog, amirol nyilatkozni tudnak a hiany es kartalanitas reszleteivel kapcsolatban.
Nekem az Access PP befjegy nem egy portfólió részét képezte, hanem külön volt az ép számlán, gondolom ezért lehetett külön áttranszferálni. Ha esetleg tud vki vmit az Access PP-ről írja meg lécci
Nekünk is Portfólióban volt a pénzünk,és szintén Deposéban volt és kincstár jegyekben volt a pénzünk,de eddig a mai napig nem küldtek,és nem is hívtak minket ezzel a dologgal kapcsolatban minket sajnos....Volt részvényünk is dollárban ,de ezek már sajnos leértékelődtek a hónapok folyamán sajnos...Szóval én azért bízok,mert nekünk is volt ilyenekben pénzünk...
Törölt felhasználó2015. 09. 09. 14:15
Nekem Access PP Deposit ny.bef. jegyem, MOL részvényem és kp-m volt a BC-nél. Az Access PP Depóval kapcsolatban augusztus végén hívtak be adategyeztetésre és a transzfer nyilatkozat leadására. Két ügyintéző volt, kb. negyedóránként érkezett egy-egy ügyfél. Volt, akinek későbbi időpontja volt, de ha nem voltak időpontra érkező várakozók, beengedték őket is soron kívül. Maga az azonosítás, adategyeztetés és transzfer befogadása kb. 10 percet vett igénybe, és még aznap elindították az Access PP befjegy transzferét, ami ha jól emlékszem másnap jóváírásra is került az értékpapír számlámon. Tehát ezt a forgalomképtelen papírt 100%-ban megkaptam. A transzfer díját 2000Ft-ot a BC-s Ft egyenlegem terhére számolták el, azt nem kellett külön befizetnem. Az ügyintéző hölgy korrekt volt, de semmi érdemi infót nem tudott/akart mondani a MOL-lal kapcsolatban (pl. mennyi van meg, mikor várható a kiadás, a hiányt milyen árfolyammal számolja a BEVA, stb.). (Elnézést, hogy csak most írtam meg, de a Portfólió Fórum csak a regisztráció után két héttel engedett beírnom.)
igen rosszul esik hogy a miénk még nem rendeződik,de azért arra biztatunk mindenkit aki olvas bennünket, írja meg mit, mikor kapott meg, ettől okosabbak leszünk.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546