A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Így van! Annyival egészíteném ki, hogy lefoglalt vagyonból én semmire nem számítok! Ott kulcsár ügy 12 éve tart és most kezdték megint. Ha a bc ügy így elhúzódik 20 évben kell gondokodni, hogy bármit is visszaosztanak, számomra ez 0.
Teljes mértékben semmit sem tudnék tenni,de legalább a beva fizetne 5,5-milliot,a végén meg a lefoglalt vagyonból remélhetőleg több is ősze jön majd..Csak ebben reménykedek már,de az,hogy fognak e hívni még minket,hogy megvan e valamink is azt nem tudhatom....Remélem,hogy ilyen is lesz,de ha nem akkor marad az a felálás,hogy beva+lefoglalt vagyon....
7. hónapban vagyunk és semmi ez nem rém ez a valóság. Bízunk benne, hogy az ügyfélvagyon szent és sérthetetlen hiszen magántulajdon és a csodálatos alkotmányban is benne van a védelme. De a felszámolók eddigi ténykedése nem igazán a törvényesség és korrektség mintája. Úgy hogy amikor az én egyenlegközlőmben a mol db.száma kb a követelésem fele, majd akkor egy kicsit megnyukszom.
Na azért nem eszik olyan forrón a kását,mert szerint ez nem így van,mert így azért nem szúrhatnak ki az emberekkel ennyire már..Biztosan mindenki megkapja amije van,nagyon remélem mi hamarabb....Remény ha meg utoljára..De a bizakodni sokkal jobb,mint rémeket látni mindenhol...
Ha valaki elektronikus úton,vagy postai úton levélben kap egyenleg közlőt azt írjátok már be ide jó? Nagyon szépen köszi előre is.Senki sem kapott amúgy még a fent 2 felsorol dolog közül-?
Ha a Karácsonyi Zoltán számláján mínuszban volt nyilvántartva a pénz akkor nem is volt lefoglalt vagyon ergó pénz sincsen nem? Most olvastam a Portfólió.hun...Ezt most már tényleg nem értem...Most akkor mi van,nem is volt pénz a számláján és még mínuszban is volt?Akkor az ellopott milliárdokat tényleg az évek alatt elcsinálhatták a tőzsdén? mert akkor ez következtethető ki nem?Szerintetek akkor most mi van?
Minket nem hívtak,de mi hívtuk őket..Hát gondolom,ha mi hívtuk őket az nem olyan jó,minta ha ők hívtak volna minket,,.. De van iktató szám az a lényeg más nem...Mert akkor regisztrálva vagyunk náluk mint tag...
Múlt héten mamám hívta fel őket és adtak neki meg iktató számot is nagyon kedvesek voltak egyből felvették nekünk a telefont egy néni volt,de nagyon rendes volt...:D
Engem a Bc hívott mobilon és ő kérte adjak meg időpontot és ott adategyeztetés és utalás is megtörténik. Amint már írtam jövő hét elején megyek hozzájuk, amik ott történnek majd megírom, és ha a FT és deviza megérkezik a megnyitott számláimra azt is jelzem itt.
Sok embernek volt így a pénze azt olvastam..Hát nem tudom,de akinek ilyenben volt pénze az valóban csalás volt,de elején 2012-ben amikor elsőnek volt ott portfóliónk akkor még 54%-os hozzam is volt,de aztán már manipulálták és csaltak mert 10-mínusz ban volt amiket már rá egy évre küldtünk el,de én tudtam,hogy nincsen igazunk,mert nem,hogy 10%-minusz,de ugyan annyi pluszban kellett volna a portfóliónk lennie..De végül a 54%-os hozamot is csak 37%-kal tudtuk már csak kivenni onnan a többit is ki kellett volna,de vártuk,hogy hátha majd pluszba lesz egyszer ,de tudtam,hogy nem így lesz...Sajnos...
Gondolom ezért a portfolió kezelésért a bc nem számolt fől költséget..a portfoliót a bc eladja, vagy már el is adta , nyilván nagy vesztességgel a benne lévő forgalom képtelen papírokkal együtt
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546