Topiknyitó: Törölt felhasználó 2017. 03. 02. 13:10

Momentum  

Szombaton párttá alakul a Momemtum.

Kedves Fiatalok! Legyetek nagyon sikeresek!

Mert csak a Tietek a jövő, magatoknak formáljátok olyan lesz az ország.

Legyetek önállóak, merészek és akkor az ország is azzá válik.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gambadoro 2017. 03. 16. 18:11
Előzmény: #378  salve
tehát mindegy szerinted minden mert úgy is ellopják?
ez igazán fertilis hozzáállás

a másik ami full unalmas ez a gyurcsányozás

mire jogosít fel téged, hogy gyurcsány tolvaj volt vagy sem?

-pny 2017. 03. 16. 18:09
Törölt hozzászólás
salve 2017. 03. 16. 17:51
Előzmény: #376  signal2
elolvastam amit írtál.
én egyedül a környzetvédelemben gondolom úgy, hogy érdemben lehetne változtatni és azt valóban nem kezelik jól 2010 óta. a többire címszsvakban: a vidék azért sorvad mert elprivatizálták külföldieknek a mygar ipart még 1988-92-iga nagyjából. a struktúra azóta is túl torz, oylan adottság sajnos amin alig lehet változtatni. csak a föld maradt teljesen (majdnem) maygar kéze, más nem. ez mind örökség, nem véletlen hogy nem megoldott 25 éve. ez megmagyarázza már önmagában a versenyképességet és az elvándorlást is (nálunk uygebár összeszerelő üzemek vannak csak, meg a mai "magyar" gazdaság = 80%-ban multi cégek gyárlerakatai és irodái ahol bagóért dolgozik a mygar, az extraprofitot meg viszik ki külföldre) - lásd többi közép-európai roszágban sem jobb, legfeljebb alig jobb a helyzet (kivándorlás) és ez kormányoktól függetlenül van így. oktatás: eddig mindig minden kormány azt mondta az előzőről hogy az züllesztette le, tehát ez nagyon relatív! hatalommal való visszaélés és költekezés: mindig ugyanennyi lesz, akárki kormányoz, csak a másik holdudvarnál landolnak majd a pénzek. szóval mondhatod te hogy neked mindegy mert úgy érzed ennél már csak jobb jöhet, de ez nem így van. mert számít a tapasztalat. ha jelentkezel egy állsára, egyből nézik hány év szakirányú tapasztalatod van, meg a végzettséged is. a dilemmád teljesen érthető amúgy hogy változást szeretnél, de lásd be ez nem iylen egyszerű. példa: a Klubrádió balkanyar című műsorában vitázott kb. 1,5 éve Pogátsa Zoltán gyurcsány egy ex államtitkárával. PZ azt nomatta hogy minden pénzt az oktatásba és eügybe! erre álamtitkár: aha, csak ha ebbe belekezdesz, azonnal jön további legalább 12 ágazat markot tartani meg sztrájkolni, azzal, hogy te szemét, és nekünk miért nem akarsz adni?! vagyis 100x meggondolod akkor inkább, hogy melyik ujjad harapd..
signal2
signal2 2017. 03. 16. 16:58
Előzmény: #376  signal2
Itt egy példa a cinikus, demagóg megnyilvánulásokra és a hatalommal való visszaélésre:
link
Jut belőle minden napra.
Sajnos.
signal2
signal2 2017. 03. 16. 16:55
Előzmény: #363  mityu2
Azt nem tudom, hogy ők miben jobbak, mivel még nem volt lehetőségük megmutatni.
Azt tudom, hogy milyen problémákat látok:
- az oktatás nagyon le van züllesztve. Túlterhelt mind tanár, mind diák, a tankönyvek csapnivalóak. Súlyos hiba volt államosítani a tankönyvpiacot. Akik valóban jó tankönyveket írtak korábban, mind kiszálltak.
- a vidék szenved, sorvad. A vidéken mindenhol azt látom, hogy ürülnek ki a települések, óriási a kilátástalanság. Nem látok olyan elhatározást, programot, amely ezen segítene. Égbekiáltó a különbség Budapest és a vidék között.
- Nagyüzemben folyik a hatalommal visszaélés, ami kiöli a versenyszellemet, vállalkozókedvet. Személyre szabott törvénykezés és közbeszerzések vannak, gerinces, józan ember nem kezd most vállalkozásba. Egész gazdasági ágazatokat rendeznek át, államosítanak, teszik tetszhalottá. (föld, trafik, kéményseprés, felszámolók, média, sport stb.)
- fentiek miatt versenyképességben jól lemaradtunk. Ezért is van, hogy a szomszédainkhoz képest továbbra is gyenge a növekedésünk. Nincs semmilyen felzárkózás.
- Nagy az elvándorlás (egész pontosan a külföldi munkavállalás), emiatt itthon munkaerőhiány van. ez egyrészről jó, mert a derék magyarnak van jól fizető munkája, másrészről elszomorító, mert ez óriási korlátja lesz a jövőbeli növekedésnek. Nem kell hozzá nagy ész. Hiány van az egyik termelési tényezőből.
- Környezet- és természetvédelem gyakorlatilag megszűnt. Az energiahatékonyság javítását valamiért szándékosan visszafogják. Ennek még PaksII árnyékában sem látom értelmét. Ez lenne a legkézenfekvőbb módja az energiafüggőség csökkentésnek.
- Óriási pénzeken hülyítik a népet. Hamis és néha értelmetlen kampányokra szórnak irdatlan összegeket. Süt le róluk a demagógia, a cinizmus.

Hirtelen ennyi. Azt' most olyan pártot keresek, amelyik legalább részben máshogy gondolja a fentieket. És leszarom, hogy a miniszterelnök-jelöltjük épp zöldfülű vagy tapasztalt, vagy tud-e olyan szép értelmetlen, cinikus szóvirágokban beszélni, mint Orbán.
salve 2017. 03. 16. 16:53
Előzmény: #369  szitso
írtam én azt hogy boldog vagyok? én csak azt álítom hogy a politika, meg a világ, meg az emebrek úgy általában mind ilyenek. az István a király rockoperát biztos ismered te is - no abban én mindig azon mosolygok legjobban amikor a három főúr, Sur Solt és Bese előbb benyalnak Koppánynak,.... aztán mikor látják hogy húha, itt Isvtán fog nyilván mégis nyerni akkor gyorsan mennek át hozzá és elkezdenek abcúg, azaz fujjKoppányozni + benyalni Istvánnak is, hát nem örökérvényű igazság ez? hogy majd utána tarthassák a markukat, ha István győz! el is hangzik benne hogy "gyarló az ember..., stb. stb." a világ nem változik, ma is ez van. mégis be tud etetni embereket a momentum is, lásd pl. -pny , akik elhiszik hogy "itt mégis lehetne más a politika, meg lehetne tündérországot építeni, meg toronyórát lánccal, stb.", na persze, majd mesében!, teszem hozzá én :-)
abban pedig egyetértünk, "hogy 14 óta elindult valami és nem biztos, hogy aki akkor oda szavazott, az most is oda fog a mértéke majd kiderül"
neked legalább van józan ítélőképességed és nem vagy elfogult, ezt értékelem. és még egy, bár ezen is lehet vitázni: annak se dőlj be hogy az aktuális ellenzék mindig mindenhol lebirkázza a "népet" hogy ó ezek hülyék, hiszen nem ránk szavaztak! mert valamiféle kollektív nép bölcsesség azért mégis csak van, hidd el! és persze, elegük lehet még Orbánból is egyszer, ez nem vitás
iguazu 2017. 03. 16. 16:52
Törölt hozzászólás
ts3 2017. 03. 16. 16:44
Bocs, átsikottam a grandiózus viszontkérdéseden.
Korrupcióban.

Migránspolitkában miért jobb orbi?
-pny 2017. 03. 16. 16:41
Törölt hozzászólás
Vazsmegyei 2017. 03. 16. 16:37
Előzmény: #368  ts3
Azt mondjátok nálunk nincsenek migránsok. Orbánnak nem migránspolitikája van.

Migránspolitikája az UNIOnak van, vagyis nincs!

Nem kell nekünk migránspolitika, meglennénk anélkül is.

Az jöjjön Magyarországra, akinek tetszik a magyar nyelv, a magyar kultúra és nem akar nyugati szociális ellátást, azért mert nem dolgozik.
mityu2 2017. 03. 16. 16:32
Előzmény: #368  ts3
nem ezt kérdeztem
szitso
szitso 2017. 03. 16. 16:31
Előzmény: #365  salve
fáj, hogy lopnak?
akkor miért vagy boldog? :D

Remélem azért azt nem akarod megtiltani, hogy rájuk szavazzak. Mert nem fog sikerülni
Én sem tudlak meggyőzni arról, hogy a fidesz egy fehérgalléros szervezet nagyipari tevékenységgel.
De igazad van amúgy. A fideszt demokratikusan választották. Én mégis azt gondolom, hogy 14 óta elindult valami és nem biztos, hogy aki akkor oda szavazott, az most is oda fog. Vili?
Ennyi az állításom
a mértéke majd kiderül
ts3 2017. 03. 16. 16:24
Migráns politikja miben jobb orbinak?
gambadoro 2017. 03. 16. 16:18
Előzmény: #365  salve
mindenki jobb mint a tolvajok
gambadoro 2017. 03. 16. 16:17
azért meg kell adni az fickenstein vagy mi a neve jól megmosta az agyatokat ezzel a migránsozással:)))))

profi az öreg
mint igazi migráncs

erről papoltok, holott ez momentum a legkevesebb :))))))))))))))

de a közbeszédet tematizálni tökéletes

miközben te egyetlen migránccsal sem találkoztál, kivéve a kebabossal hova jársz:))))))
salve 2017. 03. 16. 16:11
Előzmény: #336  szitso
nem vagy troll, csak naív! ez a topik a momentumról szól. és mára egyértelműen kiderült: semmiféle alternatívát semmivel szemben nem jelent. régen elcsépelt lózungokkal dobálózik amit főleg az Lmp programjából lopott el, vett át. -pny és elvbarátai azt fejtegetik itt hetek óta, hogy "majd a monetumos fiúk megmutatják, mer ők a f@sza gyerekek, az ám!" és ők meg járatják le magukat szépen folyamatosan, ahogy kell :-) a momentum is, meg -pny ék is :-)
"Én azt szeretném, hogy ez egy sikeres ország legyen, most nem ez van" te kis naív: mutass már egyetlen olyan országot a világban (Európában főleg) ahol többpártrendszerű demokrácia van, és nem mindig ugyanezt a dumát nyomatja az ellenzék?? ez mindig így lesz, megsúgom. bármikor bárhol bárki lesz az ellenzék, mindig mind ugyanezt tolja!
"Ahol büntetik a lopást, az ügyeskedést Te nem ezt szeretnéd? " kis naív vagy megint: persze hogy mindenki ezt szeretné, de mutass már megintcsak bármely európai demokrácia közül bárkit, ahol nem büntetnék a lopsát és ügyeskedést? ÉS? hiszen tudod jól te is, hogy lopás és ügyeskedés ENNEK ELLENÉRE MINDENHOL VAN! és volt is meg lesz is. hiába fáj nekünk, ez van!
de tudod, a fentiek nem is olyan fontosak, mert mi a fontos egy többpártrednszerű demokráciában? AZ, hogy a szavazni elment választópolgárok többsége kire szavazott! ha eddig világos akkor nézd meg nálunk a 2010-es és 14-es választás eredményét és gondolkodj el rajta! meg azon is, hogy már megint a fidesz áll nyerésre legalábbis eddig. ÉS: az egy dolog hogy szerinted, vagy szerintem miért alakult így - ez is fontos, de ne feledd, mi csak 1-1 voks vagyunk, voltunk a kb. 5,2 millióból, akik elmentek szsvazni a két említett választáson. remélem érted..
mityu2 2017. 03. 16. 16:07
Előzmény: törölt hozzászólás
Mondtam már, hogy NE BESZÉLJ MELLÉ

TROLL
mityu2 2017. 03. 16. 16:05
Előzmény: #362  ts3
migráns -politikában-

Szerinted miben jobb vona, botka, feket-győr orbánnál?
ts3 2017. 03. 16. 15:57
Előzmény: #355  mityu2
Szerinted miben jobb orbán vonánál, botkánál, feket-győrnél?
Vazsmegyei 2017. 03. 16. 15:56
Előzmény: #359  ts3
Én meg nem mondanám senkinek, hogy fekete-győr egy senki még.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek