Jah, kemény dió lesz... amint megközelíti a 600-at, beveri a fejét párezer betongerendába :). Azért egy csinos 6-700 körüli záró az nem lenne rossz :).
Amit nézek future olajár az azért szép fordulót csinált ma 58.57 ről egészen 59.40- ig.
A másik amit már írtam, szerintem a Mo-i belpolitikai helyzet viszonylagos normalizálódása is ok lehet. Egyszerűen kiárazódik valamennyi bizonytalanság a mol-ból és otp ből. A gyógyók meg kaptak egy ütést Fletótól. Persze SZVSZ.
Megprobaltal becsapni, de vettem az adast. De. Lehet, hogy rosszul mondod, mert ez olyan bika erosnek nez ki, hogy megcserelheted az adast a fonakjara.Kapcsolod ? :))
Azert a veteleinket, -en egy pindurnyival alattad csiptem - megiscsak a draglattosunknak koszonhetjuk. Matgab, van egy sorod Tolem. Gepida , nekem meg Toled ;-)
Alakulgat a mollynk. "drágalátos" barátod sem a régi már, úgy tűnik, de még nem akarom elkiabálni. :-)
"MOL: A 20300Ft áttörése ma megtörténhet, s akkor 20700 és 21200Ft-os korrekciós szintek lehetnek elérhetők. A 19950Ft alá zárás már probléma lenne." by chartcenter
Sajnos Matgab baratom 20140es konyortelen ellenallassa avanszalt vetele, meg akkor is , ha csak 5 darabbal , de argus pillantasokkal tekint le a piacra. Orult aki neki merne vagni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.