Köztudott,hogy Nov. közepe táján adja el a kormány a még meglevő,utolsó MOL pakettjét,1,4 %-ot,de csak intézményi befektetőknek.Evidens,hogy nem húzzák fel,sőt adogatják el amijük van,akik venni akarnak.Egyyébként meg tényleg nem együtt szokott mozogni a MOL a többi papírral,saját utakon csatangol.Más szektor.
Üdv.
De én (((tudományosan))) számolok!!!!!!!
Itt nincs vicc,ennek ma menni kellet volna......... Innestől 10-napig nem fogok ránézni,ez még az eddig leg-beváltabb stratégiám.
Próbáljátok ki sokszor segített kilátástalan helyzetekben...........
Üdv mindenkinek)))))
Néha néha van észrevételem amit megosztok másokkal......!!! Én osztok-szorzok ,kivonok-összeadok azért hogy kifundáljam mi lesz holnap.Innestől feladom,nem értek semmit.A MOL A LEG-HÜLYÉBB RÉSZVÉNY AZ UNIVERZUMBAN !!!!!!!!! Az utcai csete-paté előtt eladtam az OTI-t,majd vettem MOLT,hogy az majd jobban átvészeli a vihart,de nem ám a legalján 19K-körül,hanem 20600-on.Kérjetek meg hogy mondjam mindig mit ügyködök,aztán ha az ellenkezőjét teszitek, biztosan kövérre dagad az erszénye mindnyájatoknak.......
esküszöm nem értem a molt! 8,7-es P/E-vel mi a tosznak tartják ilyen alacsonyan az árát??? pedig még az olajár is stabil volt, nem volt negatív hír, optimizmus volt mindenhol. rejtély...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.