vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Rövid tf-n van egy célzónák, túladott közeli állapotban, ahonnan pattanhat"! Hosszú tf-n pedig egy támasz szinten vagyunk, ami fordíthat"! Egy fordulás esetén sem tuti, hogy ez végleges és nem fordul le újból, de jelen szint közelében, kell egy pattanásnak lenni! Ennyi a chartokon..
Ideje lenne fordulni, pattani! Szépen befutottunk a pingi sávjába és a C szakasznak is itt kellene leni a végének! A sávon megy keresztül a hosszú trend 38.2-s első támasza (2730)! Nagy forgalommal estünk, talán már kitáraztak, talán..! Az szépen látszik, hogy kioldalazott órás idősíkon és persze a támaszon!! Sehol nem látni ilyet a csökkenő csatornában! Nem akarták lejjebb tolni, vagy itt már megvették.., hiszen ez egy támasz szint! hmmm Jövő héten kiderül! MOL/h1 https://ibb.co/RQQkqrp
Vagy itt fordul, vagy ott 2600-nál :) Túladott lesz ott, ezért is jó támasznak a 61.8 Nem tudni előre, h mi lesz. Sávosan kell csipegetni majd, de ma még várnék, h mire gyúrnak:)) Esetleg a záróban...hmm USA, ma csak fél üzemódban lesz nyitva! 19-kor bezár, minek nyit ki nem tom..
2730 fontos lenne, de tegnap pont leírtam, hogy fentről a 38.2-ről lepattant már és ilyenkor vigyázni kell! Nem tom mi folyik a háttérben, de év vége felé sokszor vannak átkötések. Lehetnek megbeszélt pakk átadás, adózás, stb/akármi a háttérben! No pánik...:))
MOL topik