Az OMV lépése nem érdemel további megfontolást a MOL részéről, s a szándéknyilatkozat nem tartalmaz új információt - tette közzé a MOL az OMV mai bejelentése kapcsán. Noha a szándéknyilatkozat évi 400m eurós szinergiákkal számol, a MOL szerint nem veszi figyelembe az egyesítésből és versenyjogi okokból fakadó kényszerű eszközértékesítés értékromboló hatásait.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=88253
:o)))))) lau-lau; inkább elárulnád te mire gondolsz a forrás kapcsán a különbség miért van ?! érdekel az a részvény ... de nem értem igazából már azt se, hogy miért van kettő.
E: Pedig a spájzban kéne ...
Disco: majdnem ott voltam; a konyhában főztem.
E: úgy gondoltam, hogy te már látod a ruszkikat a spájzban...
Disco: már rég nem a spájzban vannak, hanem már a hálószobában :o)
Hiába szépíted, azt a betűt Te hagytad ki…
na mindegy,
legalább rendesen fizetik a lakbért?
nem vagyok az bp, mert nem shortoltam be amikor be kellett volna, alapvetően pozitív a hozzáállásom mindenhez, és nem tudok shortolni :o) főleg molt nem :o)
MOLba te vagy az isten, leborulok nagyságod előtt.... ;)
/csak ne báncs.../
nekem halvány lila sincs... ha tényleg kéne neki akkor köv kgyn kipaterolná a hernádit a frászba...
de majd biztos.... szerintem igy is valami disznoölövel fog jönni konfira a jányka.... be vagyok fenyitve... Különben is ez bennfentes cápa info.... ;)
Ugyi disco??? ;)
csak ne koncojj fel..... ;)
hát igen, az nem ide tartozik.
egy bötűt elütöttél lau :o)
a mol hálószobájában vannak az oroszok.
erről megy a diskurzus.
a hamis gulyást meg én főztem :o)
attól hamis, hogy nincs benne hús :o)
az semmi lau!!!! :DDD Ha multkor fentlettél volna a cápákon.... jááááj te... mik ki nem derültek.... ;)
:DDD
olyan fotok láttak napvilágot discorol hogy csak.... :DDD
Volt olyan kavarás hogy ihaj meg csuhaj.... ;)
Ezek után én már nem is csodálkozom semmin.... discoval egyszerüen nem lehet versenyezni vaze... mit versenyezni... még a tempot sem lehet tartani.... :DDD
Én még követni se tudom ezt a mol hisztit ő má egyágyban az ellenséggel.... kezdek kiöregedni ebből a tőzsdézésből vaze... :D
szia embertelen :o)
:o)))))))) majdnem ott voltam; a konyhában főztem.
amúgy még egy fontos kifejezés van benne: feltételes megkeresésekkel nem kívánnak foglalkozni !
az omv biz felt-hez kötötte a 32ezret.
és ha jön valaki aki nem köti felt-hez ...
egyébként jó ötletet adtál a kontraindikátorral, ezentúl ha valaki felbosszant csak le fogom kontraindikátorozni a nénikéjét :o)))))))))))
MOL: NEM
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=88253