Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 04. 25. 11:09

Minden héten egy miniszter- Gyurcsány most Németh Imrét menesztette  

Ugrás a cikkhez
Valószínűleg nem lesz belőle hagyomány, de a múlt hétfőhöz hasonlóan ismét menesztette egyik miniszterét Gyurcsány Ferenc. Gyurcsány a mai MSZP frakcióülésen bejelentette, hogy a mezőgazdasági tárca várományosa Gráf József.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=53372
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 04. 28. 14:43
Előzmény: #7  allergia
2002-3 körül voltam rettentő pipa rá, mikor támogatta a Matávot a modemező netesek ellehetetlenítésében , ma már csak szimplán a legrosszabbakat kívánom neki.
Törölt felhasználó 2005. 04. 28. 14:03
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
...és mennyi Matáv-DT kapcsolathoz hasonló cégcsoport van kishazánkban.
allergia 2005. 04. 27. 11:25
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Én nagyon nem szeretnék politizálni, sőt, időnként már azon is meglepődöm, hogy T. fórumos társaim néha milyen indulatosan szidnak valakit, pedig ez egy gazdasági hírportál stb stb, DE: a Millenárisra én is kiváncsi vagyok! Ha valaki tud valami konkrétat, akkor írjon már be. Köszi.
Törölt felhasználó 2005. 04. 27. 11:20
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Kovács Kálmán örök és meneszthetetlen. Kis hazánk a Deutsche Telekom fejőstehene és ebben neki is nagy érdemei voltak. Érdekes módon ezért soha bírálat nem éri a médiában. Dicső pártjaink a rendszerváltás utáni szar infrastruktúra megújításáért cserébe annyit hagyják rabolni a DT-ot, amennyit az nem szégyell. Ezt a nemes hagyomány Kovács Kálmán is erőn felül ápolta, mikor a magyarországi internethozzáférés fejlesztését úgy vélte megoldhatónak, hogy a vastagon nyereséges Matáv állami dotációjára szánta el magát! Merthogy annak szegénynek milyen sokba kerülnek a netezők, könnyíteni kell a helyzetén...
Ezért remélem a pokol tüzén fogják sütögetni.
Törölt felhasználó 2005. 04. 27. 10:38
Önmagát kellene már leváltania, mert -sajnos - akik a székbe ültették azok nem fogják. Reménykedem, hátha rá is illik a mondás: könnyen jött, könnyen megy!
Szánalmas az egész amit mûvelnek, és egyben szomorú is, mivel a többség libabõrös bõrére játszák a bulit.
Szerencsétlen , egy gazdagabb Magyarországot akar építtetni. Így is szarrá anyagiasodot már ez a kisország.
Na, errõl ennyit.
Törölt felhasználó 2005. 04. 25. 12:44
kivancsi vagyok hogy a szerintem semmi komolyat nem produkalo (na jo van egy broadband strategia, de ez is csak a kozpenz elherdalasahoz fog vezetni), a millenarist megszegyenito, a millenaris jatszoteret hanyatlani hagyo (apropo tud errol valaki valamit??), kakaobiztos, fix "gagyi" tvben pozolo kovacs kalmant mikor menesztik mar?? vagy mikor jon ra kedves kovacs kalman sajat maga feleslegessegere es veszi elo nem letezo lelkiismeretet.
na csa
Törölt felhasználó 2005. 04. 25. 12:20
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
"A 3-4 terület között a gazdáknak járó agrártámogatások megfelelő módon és időben kifizetése az egyik leginkább hangsúlyos feladat."
Ehhez a nagyon nehéz feladathoz nem hiszem, hogy miniszter cserére lenne feltétlenül szükség...
forrást kell biztosítani, azt nem lenyúlni, és megbízni egy pénztárost a sarki abc-ből, hogy "megfelelő módon és időben" fizesse ki, akinek jár :)

Törölt felhasználó 2005. 04. 25. 11:19
Előzmény: #1  portfolio
Gyurcsány: "ha jól számolom, kétszer leváltottam már a kormány valamennyi tagját"
mondta 2005.04.12-én.
azóta két miniszter-csere.
és valóban: ha minden héten egy miniszter megy, akkor a hátra lévő hivatali idejében jó eséllyel le tud váltani mindenkit akár kétszer is... :)

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek