Conco-nál múlt hó 30.-a volt a végső határidő, amire visszakérték és paríron töltették ki, mások korábban küldték, és net-es kitöltés volt.
Törölt felhasználó2008. 07. 25. 15:31
Érdekelne engem 1-2 dolog,aki tud egye szíves írja le véleményét, válaszát ezzel kapcsolatban.
1. A törvényszöveget olvastam, de nekem egy bróker uniós jogharmonizációra, irányelvekre hivatkozott.
bargain_hunter most akkor ez a törvény tényleg uniós jogharmonizáció miatt lett elfogadva a Parlamentben, vagy csak "egyedi", magyarországi jogszabályoás, törvény??
Ezt fontos lenne tudni minden ügyfélnek. Másokat is érdekelne, ahogy beszélek tõzsdés ismerõsökkel..
2. A törvény teljes szövege hol érhetõ el?
Melyik honlapon?
A MIFID kérdőív kitöltését a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 44-45. §-a írja elő. A kérdőív tartalma a Befektetési Szolgáltatók Szövetsége (BSZSZ) irányelveinek megfelel. A kérdőív célja, hogy felmérje az Ön pénzügyi ismereteit, kockázatvállalási képességét és vagyoni helyzetét. A kérdőív eredménye befolyásolja azon pénzügyi eszközök és befektetési ügyletek körét, amellyel kapcsolatban a brókercége. az Ön részére befektetési tanácsadást nyújthat. A későbbiekben bármikor kérheti a kérdőív kitöltésének megismétlését, amennyiben megítélése szerint pénzügyi ismereteit, kockázatvállalási képességét vagy vagyoni helyzetét érintő, a kérdőív kitöltésének eredményére is kiható bármilyen változás következik be.
MIFID kérdés
Mikortól kötelező és hol , milyen törvény , írányelv szabályozza.
Köszi